05 april 2012

Atkins oppdatering..

Kilde
Tine etterlyste en oppdatering på hvordan det gikk med Atkins induksjonen som jeg skulle gjennomføre i ukene fram til påske. Kort fortalt - det gikk dårlig! Det gikk fint i noen dager - helt til vi skulle bort på besøk. Da ble det en sprekk og jeg fikk aldri hentet meg inn igjen.... argh...

Sånt er både pinlig og irriterende syns jeg. Gikk litt ned i vekt, men langt fra det jeg kunne om jeg hadde fulgt planen til punkt og prikke..

Så - da gjelder det å se framover og ikke bakover! Og jeg bruker nå påska på å finne motivajon og inspirasjon til ukene som ligger foran. I kveld tok jeg på meg joggeskoene og tok meg en tur i lysløypa etterfulgt av at jeg så en dokumentar laget av BBC om Atkins.


Det kan sikkert virke som om at jeg er spesielt fan av Atkins, men det er jeg ikke. Det er bare en av mange versjoner av lavkabo som både gir vektnedgang og god helse. 


Dokumentaren kan du se her: del 1, del 2, del 3, del 4, del 5

4 kommentarer:

Synsegulla sa...

Du kommer deg igang igjen. Hvorfor vente til påsken er slutt? Mandag er jo alltid en god dag og begynne på, og om du forhåpentligvis har fri fra jobb kan du handle på lørdag og koke/steke/forberede deg på søndag og begynne på mandag.

Jeg har tatt av 8 kg på ketolyse nå, på 1 mnd. Gjett om jeg angrer på at jeg ikke har våget meg ut på det før...

Helen sa...

Så gøy! *iler inn på bloggen din for å se hva du har foretatt deg i det siste..*

:)

Tine sa...

Det er så godt å høre at det ikke bare er meg som går på en glipp av og til. Har lest Bjørn Ferry sin bok i påsken og ivrer etter å komme hjem og få startet opp mitt "nye" liv.
Siden huset er tomt for mat i morgen når vi kommer hjem, blir det faste på mandag, før jeg er i gang med Skaldeman.
Det er ikke lett å få dette til å bli noe mer enn skippertak :)

Sukkerspinnengelen sa...

Puh! Det ER så hardt å slanke seg - enten man bruker den ene eller andre metoden. Stå på og lykke til!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...