30 april 2011

Blogganbefalinger 1


Jeg finner stadig flere flotte blogger som omhandler sunn mat, trening eller helt andre ting som inspirerer meg. Dette er første innlegg om noen av favorittene:Den vakreste bloggen: Hjertemat


Hjertemat har et veldig innbydende design. Og når i tillegg innholdet er prima, så kan det jo ikke bli bedre? Her finner du alltid spennende (og sunne) oppskrifter presentert på en delikat, oversiktlig og inspirerende måte!


Den morsomste bloggen: Pias verden


Pia er mammablogger. Hun skriver om hverdagslivets små og store begivenheter - på en usedvanlig morsom måte. Det er sjelden jeg sitter å ler høyt over ting jeg leser på nettet, men det hender det at det gjør når jeg leser Pias innlegg. Hun er ikke redd for å si i fra om at ting ikke er perfekt hele tiden, og er en herlig motvekt til alt og alle som kan virke mistenkelig perfekte til tider... :)


Favoritten blant legebloggerne: Thomas Geisners Blogg


Flere leger har begynt å blogge om kosthold, noe som er veldig bra!. Grunnen til at jeg har valgt denne blant favorittene er at Dr Geisner anbefaler et lavkarbo kosthold uten kumelksprodukter. Den kombinasjonen tror jeg er bra, spesielt hvis man supplerer med Supermat! Men - har ikke helt bestemt meg for om det kan bli et litt kjedelig kosthold....eller ikke... eller om det i det hele tatt er noe for meg..... er i tenkeboksen. I mellomtiden følger jeg spent med på Geisners blogg! :)


Det mest spennende kostholdet: Tine's blogg


Tine spiser (hold dere fast) vegetarisk (pluss litt fisk og sjømat), lavkarbo, melkefritt, rawfood og supermat.... Jeg blir svimmel med tanken på hvordan hun greier å kombinere alt det, men det klarer hun!! I tillegg driver hun å skal opp på alle fjelltoppene i Europa, så en skikkelig spreking altså! Akkurat nå er hun i gang med en spennende detox - så gå inn og ta en titt! :)

Del 2 kommer med flere bloggtips! :)


Bilde: http://teamfmt.no/?paged=2

7 kommentarer:

lovelyliller.com sa...

sweet! var en blogg der jeg ikke har lest. takk for tips :D

ninabakke sa...

Disse bloggene er jeg innom :)

God lørdag

:) sa...

Oi, så utrolig hyggelig! Blir litt satt ut når noen skryter av bloggen min... Hmm :) Veldig hyggelig!

Helen sa...

:)

Melusine sa...

Takk for tips :)

Sara sa...

Takk for fine tips!

sunthjerte sa...

Takk for tips, alltid kjekt med nytt lesestoff:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...