09 april 2012

Slapp salat?

Skikkelig crunchy og god! :)

Må man kaste salat som har begynt å bli litt slapp i fisken?

Du kan teste ut dette: Bland litt fersk sitron i en bolle med vann, ha salaten i. La stå i et par timer, renn av og den er god som ny! Har gjort det på babyspinat på bildet over, og den holdt seg i mange dager til etter "redningsaksjonen".

6 kommentarer:

Sukkerspinnengelen sa...

Så smart! Skal prøve ved behov. Dessverre er det rucolaen som jeg kaster av og til. Den blir ikke bare slapp, den har plutselig gått i oppløsning og lukter ille :( Kanskje jeg rett og slett skal prøve babyspinat neste gang :)

Tine sa...

Takk for tipset, dette må testes :)

Torunn - Grønne Gleder sa...

Kjempelurt triks! Takk for at du deler :-)

Unknown sa...

Lurt triks, det skal jeg huske på til neste gang ;)

Hege sa...

Takker for tipset! det skal jeg prøv neste gang. Går alt for mye grønt i søpla.. :)

Ane @ Uten Gluten sa...

Godt tips! Må absolutt prøves.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...