04 mars 2012

Jeg tester Green Plus (supermat)


Vi tester nå denne godsaken proppfull av supermat. Vi har tidligere blandet selv, men prøver nå en kombinert versjon. Alger, gress og urter er proppfulle av vitaminer og mineraler, og er supre å spise på morgenen, gjerne før frokost. (Jeg skriver mer om supermat her)

Vi er foreløbig veldig fornøyd! Det er min mann som merker best forskjell på energien når han tar "greens". Men jeg merker det jeg også, så det er deilig å få dette i hus igjen. 

Se her hva du får per porsjon (3 ts blandet ut i litt vann):

Klikk på bildet for større versjon
Ta gjerne en titt på prosentene også - her får man dekket store deler (om ikke hele) dagsbehovet for visse vitaminer. Ikke verst!

Hvis man syns smaken blir for vond kan man blande puveret i litt eplejuice eller i en smoothie, men jeg har faktisk vent meg til å ta det med vann. :)

Dette produktet kan kjøpes her på iherb for ca kr 154,- og inneholder 30 porsjoner.

8 kommentarer:

lovelyliller.com sa...

jeg har prøvd greens+ barer,men ikke dette :)

Mat for sjelen sa...

Spennende :)

Litt lettere sa...

Jeg har dessverre måttet gi opp supermat.. Får migrene av så mye energi og næringsstoffer på en gang.

Familieoghelse sa...

Jeg har forsøkt spirulina. Kan ikke si jeg merket noen effekt. Håper dette smaker bedre.Spirulina var til å vrenge seg av. Den står nå bare på kjøkkenbenken og samler støv. Har du noe sammenligningsgrunnalag...? ;)

Hege sa...

Jeg har brukt pure planet sine produkter lenge nå, kanskje på tide å prøve noe nytt :D

Helen sa...

Litt lettere - jeg regner med du har testet med mindre doser? Men uansett så er det viktigste å spise sunt og variert ellers! :)

Familieoghgelse - det er spirulina i denne - men den smaker mest kamut hvetegress. Ren spirulina eller chlorella klarer jeg ikke å innta utblandet med vann - men det greier jeg med denne. :) (Men direkte godt smaker det dog ikke....) ;)

Camilla sa...

Jeg spiser hvetegress, byggress, spirulina og chlorella hver morgen. 1 ts av hver. Kommer aldri til å slutte igjen:) Det har bare virkelig endret mitt liv. Jeg bestilte den som du skriver om i innlegget, da jeg vil at min mann også skal få i seg noe supermat, men det skal være enkelt for ham. Hva tenker du om tilvenningsperioden? Han bør kanskje ikke gå rett på 3 ts med en gang? Jeg brukte selv ganske lang tid på å komme opp i de mengdene supermat jeg spiser, og husker at jeg var utrolig uggen og guffen de første ukene. Har du noen anbefaling?
Og takk for bloggen, forresten! Dette er en av mine absolutte favoritter:) Jeg lagde grapefrukt/gulrot og ingefærjuicen din i dag, og fulgte chiapuddingoppskriften din i går:) Fortsett med å legge ut oppskrifter!

Helen sa...

Takk for komplimentene! Det setter jeg veldig stor pris på! :)

Da dette er en blanding av både greens og urter en den mildere på et vis da konsentrasjonen av de forskjellige ikke blir så høy, så han burde ikke merke så mye hvis han begynner m 1 ts feks. :)

Og den grapefruktjuicen er så good! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...