18 desember 2011

Melkesjokolade-topper med nøtter


De ser ikke så vakre ut, men nam så gode! Jeg anbefaler å bruke minimuffinsformer, så unngår du å bli klissete på fingrene når du spiser dem.

  • 100 g mørk sjokolade
  • 1 ss kokoskrem (det tykke i en boks med kokosmelk) eller kremfløte
  • 1 ss kokosolje eller meierismør
  • 1 lite klyp himalayasalt (utelates om du bruker meierismør med salt)
  • litt kanel og/eller knust nellikspiker om du ønsker å tilføre litt "Christmas feeling"
  • 0,5 - 1 ts sukrin (smak til)
  • nøtter, hele eller grovhakkede

Smelt sjokoladen i vannbad, bland inn de andre ingrediensene (begynn med kokoskrem/smør) og ha i minimuffinsformer. Eller gjør som meg - vent litt til massen tykner litt og sett topper på et fat med to skjeer. Sett i kjøleskap til de skal spises.




5 kommentarer:

lovelyliller.com sa...

Oh helloo there! :D Så gode ut!

Helen sa...

Ja de er farlig gode.....! :D

Annie sa...

I like så du! :-)

Anonym sa...

Mm, de så kjempe gode ut!! Litt mektige også?

gladerebarn sa...

Mmmm, de ser veldig gode ut. Også jeg som trodde jeg var ferdig med julebaksten :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...