De ser ikke så vakre ut, men nam så gode! Jeg anbefaler å bruke minimuffinsformer, så unngår du å bli klissete på fingrene når du spiser dem.
- 100 g mørk sjokolade
- 1 ss kokoskrem (det tykke i en boks med kokosmelk) eller kremfløte
- 1 ss kokosolje eller meierismør
- 1 lite klyp himalayasalt (utelates om du bruker meierismør med salt)
- litt kanel og/eller knust nellikspiker om du ønsker å tilføre litt "Christmas feeling"
- 0,5 - 1 ts sukrin (smak til)
- nøtter, hele eller grovhakkede
Smelt sjokoladen i vannbad, bland inn de andre ingrediensene (begynn med kokoskrem/smør) og ha i minimuffinsformer. Eller gjør som meg - vent litt til massen tykner litt og sett topper på et fat med to skjeer. Sett i kjøleskap til de skal spises.
5 kommentarer:
Oh helloo there! :D Så gode ut!
Ja de er farlig gode.....! :D
I like så du! :-)
Mm, de så kjempe gode ut!! Litt mektige også?
Mmmm, de ser veldig gode ut. Også jeg som trodde jeg var ferdig med julebaksten :-)
Legg inn en kommentar