25 april 2011

Pulverdiett og suppediett = tull og tøys?


Som jeg skriver her, man må velge et kosthold som man kan leve med over tid, og som man trives med! Man lærer ikke noe om sunn mat når man spiser bare pulver, eller lever på bare suppe i en periode!

Xtravaganza får nå gjennomgå på svensk TV fordi flere kunder har blitt alvorlig syke.Klippet kan du se her eller ved å klikke på bildet.

3 kommentarer:

Svetlana sa...

Helt enig med deg! Jeg snakker også utifra min egen erfaring. Det som hjalp meg å gå ned i vekt etter tvillingsvangerskapet var Grete Roede. Nå er det 7-8 år siden og jeg følger fortsatt rådene og konseptet. Poenget er å legge om kostholdet og lære såpass om mat at du kan ta det med videre. Pulver, supper, piller etc funker kanskje der og da, men hva skjer når du slutter? De fleste går til sin gamle livsstil og legger på seg like mye eller enda mer enn det de har slanket bort. Sunn mat og mosjon burde vel funke for de fleste? :) Fortsatt god påske!

Veronica sa...

Jeg skjønner ikke hvordan de kan finne på og spise hele og tørre linfrø uten og tenke på hva som vil skje når man gjør det. Ikke rart tarmen sprekker! Samtidig så er det jo et stort fy fy til de som driver kursene at de ikke vet at man må bløtlegge frøene..

Nei, viser kun mangel på virkelig vilje og kun at de leter etter den lette løsningen.

Helen sa...

Ja, kroppen greier jo ikke på noen måte å nyttiggjøre seg av linfrøene når de er tørre uansett om det går ut over tarmen eller ikke.. Man må jo enten bløtlegge eller kverne dem! Men det sier nok mye om mangel på kunnskap dessverre. Men det er bra sånne ting kommer fram i media, så kanksje folk tenker seg om en ekstra gang! Men jeg kan skjønne de som vil prøve seg på en pulver diett - hvem ønsker seg ikke en kvikk-fiks?? Men mye bedre å tenke livsstil enn diett! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...