24 april 2011

Kosmetikk kan være helseskadelig


Jeg har til nå vært mest opptatt av hva jeg putter INN i kroppen, men ikke hatt så mye fokus på hva jeg utsettes for utenfra. Dette gjelder jo både bla. kosmetikk, såper, shampoo, og vaskemidler med mer. Så dette er noe jeg ønsker å sette meg mer inn i framover!.


Her er en interessant filmklipp fra NRK som omhandler giftige stoffer i kosmetikk. Klippet varer i 6 minutter og er virkelig verd å se!


Foto: Lionel Vadam/PHOTOPQR/L'ALSACE

11 kommentarer:

Sissel Olin sa...

Flott at du delte denne linken! Håper det er greit at jeg deler den videre på bloggen min?:-)

Helen sa...

Selfølgelig! Jeg stjal den fra http://smakenavkokos.blogspot.com

Det er bare å spre den videre! :)

Une sa...

Kjempefint innslag. Jeg begynte å bruke naturlige produkter for et par år siden, det har jeg ikke angret på. Men jeg leter fremdeles etter den perfekte ansiktskrem (en som er like bra som Dermalogica, men uten parabener og andre uhumskheter;-).

Helen sa...

Da er du jo i god gang! Jeg jeg vært alt for lite opptatt av dette... Men det å være gravid får en jo til å tenke litt ekstra på det!

Anonym sa...

Hei :-)

Kan anbefale kremer fra Rudolf Care http://www.rudolphcare.com/ og Carrot Butter Clenser, Herbal Toner, og alle maskene fra Organic Pharmasy http://www.theorganicpharmacy.com/. Har ikke prøvd solkremen deres enda, men skal kjøpe den snart. Såvidt jeg vet er det bare Gimle Økologiske parfymeri som selger disse produktene i Norge.

Jeg er hvertfall veldig fornøyd med disse produktene :-))

Anonym sa...

Hei igjen :-)

Når det gjelder vaskemidler har jeg god erfaring med Ecover, det har jeg kjøpt på en Kinsarvik-butikk, men kan sikkert også bestilles på siden deres :-)

Helen sa...

Tusen takk for tips - det setter jeg veldig pris på! :)

Nicole sa...

Samme her! Tror det er veldig viktig hva man utsetter huden for, den er jo en "svamp" som suger til deg alt du smører deg inn med! Jeg brukte for første gang en organisk bodylotion uten kjemiske tilsetningsstoffer, og huden min har aldri vært så myk før! Har linket til den på bloggen min, så hvis du vil kan du jo gå inn å se :)

Veronica O. sa...

Ecover finnes også på iHerb=)

Carita sa...

Ecover bruker jeg og,det jeg synes fungerer spesielt bra er gulvsåpen. Mye bedre enn grønnsåpa ;) Men synd at jeg ikke kan bestille fra Kinsarvik lenger, men bestiller fra Røtter.

Birgitte, comeclean.tumblr.com sa...

På iherb.com får du Ecover mye billigere enn i Norge ; )

Jeg jobber som makeup artist og har mye erfaring fra kosmetikkbransjen, og blogger om ren og naturlig kosmetikk, både om hvordan du kan lage produkter selv og tips om gode produkter. Ta en titt innom comeclean.tumblr.com : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...