03 juli 2012

Hvordan komme tilbake på den smale vei?

Kilde


Du skulle bare smake litt kake, eller is, eller noe annet godt du ble servert / fant i skapet / "fant" i butikken.. Og litt ble til mer, og snart er du tilbake der du var.. Hvordan komme seg tilbake på sporet?

Jeg fant noen gode tips til hvordan komme seg inn på "den smale vei" igjen. Og til og med hvorfor det kan være positivt å skeie litt ut av og til.

Alison skriver om paleo, men bytt ut ordet med lavkarbo, sukkerfritt, glutenfritt eller hva som karakteriserer kostholdet ditt. Rådene passer for alle! :)

Les innlegget her.

11 kommentarer:

Tine sa...

Jeg er imponert, du leser meg som en åpen bok. Det der med den smale sti, er helt meg. Hvorfor blir det aldri noe mer enn en smal sti?
Plutselig går det opp for meg at jeg har brødskiver med på jobb i stedet for salat, og is, sjokolade og "kaffemat" er stadig på vei inn i munnen min. Jeg som er så flink...
Takk for kjempefin link! Motivasjonen er på topp til 1 august, for DA blir det den smale sti atter en gang :)

Helen sa...

Vel - det er vel heller MEG SELV jeg leser som en åpen bok.. hehe :D

Catje sa...

Jeg fant fram til det som motiverte meg forrige gang, nemlig bøkene til Sten Sture Skaldeman. Leste de på nytt og klarte meg i en måned. På tirsdag hadde jeg en mega-super-duper-kjempeutskeielse, med burgere og sjokolade og smågodt og hele pakka, men tror det var noe kroppen trengte, for dagen etter var det null problem å komme tilbake til omelett til lunsj og middag. Det gjorde godt med en slik skikkelig utskeielse og jeg er utrolig glad for at det ble med den ene dagen! Snart står ferie til Italia for tur, spennende å se hvordan det går!

Helen sa...

Catje - takk for at du deler! Ja utskeielser er ikke farlig om de varer kort og ikke skjer for ofte. Det er når det blir mer utskeielser enn ikke det virkelig blir et problem.

Takk for tips om skaldemann-bøker! De skal jeg lese!!

Camilla sa...

Takk, denne trengte jeg i dag! Har kranglet med fireåringen min i kveld, og følte meg som verdens dårligste mor da hun endelig sovnet:( Stakkars liten, hun er jo bare et lite barn, og jeg skal liksom være den ansvarlige voksne. Uansett, det endte med at jeg raidet skapet og fant 3 kinderegg og en halv pose tortillachips m ostesmak. Syntes så syndt på meg selv at jeg spiste opp alt sammen. Nå angrer jeg bittert og føler meg skikkelig uggen! Ble inspirert av dette inlegget, i morgen er en ny dag!

Anonym sa...

Ser ut som om vi er mange i samme båt....

Takk for tips til både blogg og bloggpost. Spennende :)

Hilsen May-Britt

Helen sa...

Så flott at flere fant inspirasjon i innlegget! Ingen vits i å være for strenge med oss selv. Gjort er gjort, og så er det bare å se framover igjen.. :)

Helen sa...

Og Camilla - been there, done that.. De tåler litt, og så er det lov å si undskyld i morgen vet du. De har ikke vondt å se oss sinte innimellom om vi bare gjør opp etterpå. :)

Tove Cecilie Fasting sa...

Tror man er NØDT til å ha tilbakefall en gang i mellom - det er bare slik man finner ut at man faktisk har det best med et sunt kosthold. Som Camilla skriver - hun føler seg uggen etter å ha raidet skapet for godteri. Det er absolutt viktig med slike "negative" erfaringer!

Birthe sa...

Supre råd, takk for at du deler dette!

Helen sa...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...