15 mars 2011

Havremelk!

Jeg har nylig oppdaget havremelk! Det vil si - jeg testet det for et halvt års tid siden, og likte det ikke (merket var Go Green). Men så fant jeg et nytt merke - ICA sin egen havremelk. Den er kjempegod! Faktisk det eneste alternativet til kumelk jeg syns er godt å drikke rett fra glasset.

Det hastet nemlig å finne en alternativ melk til min sønn som har hatt hatt 3 ørebetennelser siste 1,5 mnd. Har hørt at gutter ikke skal ha for mye soyaprodukter, så tar ikke sjangsen på for mye soyamelk. Så nå tester vi om mindre kumelk kan forhindre at sønnen vår blir så ofte forkjølet. Han får gjerne både feber og ørebetennelse i forbindelse med de - så vi gjør GJERNE noen ekstra trekk for å forhindre det!

Alternativ melk er dyrt! En liter havremelk koster over 20 kr (om enn litt billigere enn soyamelk), så neste prosjekt er å prøve å lage havremelk selv! Oppdatering på det kommer så snart jeg har fått prøvd! :) Wish me luck!


Oppdatering 2.4.2011- nå har jeg laget hjemmelaget havremelk flere ganger. Det enkelt, kjapt, og den smaker kjempegodt! Se her for oppskrift. 

2 kommentarer:

Ida sa...

Takk for tips om Icas havremelk, jeg prøvde nemlig nettopp havremelken rfa go green og syns ikke at det smakte spesielt godt...

Helen sa...

Ja den er så god at jeg kan drikke den rett fra glasset, noe jeg ikke kan med noen andre melkeertatninger! Den er også ca 4,- billigere per kartong enn feks soyamelk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...