15 august 2015

Rengjøring av glasstopp på komfyr uten kjemikalier


Kilde
Jeg kom på et gammelt triks jeg lærte som barn. Da viste min mor meg hvordan en kan rengjøre glasset i dørene på vedovnen ved å bruke aske. Man tager litt avispapir, fukter det lett med vann, dypper det i asken og gnir over glasset. Puss med tørt avispapir til slutt.

Jeg fikk for en uke siden et tips om å bruke glasskrape på glassveggen i dusjen, noe som funker bra. Men jeg hadde ikke så lyst til å bruke glasskrape på induksjonskomfyren. Jeg ser flere anbefaler å bruke glass-keramisk rensemiddel, gjerne flere ganger i uka. Men må man det egentlig..?

I dag testet jeg aske-trikset på komfyren. Det funket utrolig bra! Jeg byttet ut avispapiret med tørkepapir, og det skulle veldig lite gnikking til for å få bort alt. Til og med mannen ble imponert!

Dette funker selfølgelig også på glassdørene på badet. Jeg synes nesten det funket bedre enn å bruke skrape.

Jeg er ikke fanatisk når det gjelder kjemiske vaskemidler, men synes det er veldig moro når jeg finner naturlige vaskemidler / vaskemetoder som funker like bra.

PS - har du ikke aske i vedovnen kan du bruke aske fra grillen i stedet... :)

1 kommentar:

Syed sa...

Continuously inspire proficient supposition when intending to take any of the previously mentioned best weight reduction pills. Due to the impact of media, a great many people want to get thinner. Being trimmed keeps you certain and agreeable to confront the group.

https://ideal-shops.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...