16 april 2011

Verdens sunneste godteri? Frosne bringebær!

Dette er ikke en oppskrift - for det er nemlig ingenting å lage! Man skal bare hente, og spise! Jeg holder nemlig på å lage raw kake (holder på å tine bringebær..), og har mandelkuler i kjøleskapet som venter på et sjokoladetrekk. (Oppskrifter kommer hvis vellykket resultat....) :D

Så kom jeg til skade (?) for å putte et frossent bringebær i munnen - neimen DET var godt!! Det er jo ikke det at jeg ikke har smakt bringebær før altså. Er oppvokst med bringebær i hagen. Og jordbær. Og plommer. Og rips, solbær, epler, pærer...osv. (Rakk alltid å bli veldig lei av frukt- og bærplukking før sommeren var over kan du si...) Og jeg har jo spist bringebær til brownies, eller i smoothie, eller som syltetøy eller i kaker.. Men jeg ANTE ikke at frosne bringebær var så søte?? (Frosne jordbær er jo litt sure feks...)

Så - når jeg hadde målt opp bringebærene til kaka, så tok jeg litt oppi ei skål av det som var igjen, satte meg godt til rette i sofaen - og gumlet i vei! Det er jo som godteri!! Man trenger hverken is til, eller vanlijesaus, eller.. noe annet - BARE bringebær! NAM!

PS - tining ikke nødvendig! Spises frosne! :)

Bildet er lånt fra chocolateheroes.com
(Bildet på toppen er lånt hos bryandulaney.com)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg leste om et slikt "is for barn"-tips, kiwiskiver med trepinne i fryses ned, og så dypp dem rett i sjokolade fra frysen. Her skulle jo rå sjokolade gå an!

Så jeg prøvde, men uten pinner da. Helt fantastisk smak på den kiwien, akkurat som saft-is!! Kan tenke det var noe sånt med bringebær. Og da med et hardt, småsøtt, sjokoladeskall rundt syrlig, kald, myk kiwi... mmmm.

Unknown sa...

Nam! Det samme gjelder for mango - når den har så vidt begynt å tine er det utrolig godt, bedre enn bringebær syns jeg! Nesten som is :-)

Nicole sa...

Jeg er helt enig - det er kjempe godt! Jeg har spist frosne bær, og da spesielt bringebær en stund: sunt, godt og enkelt! :D

Pia sa...

Bær er godt!
Og apropos Sabeltann - bare vent, dere slipper nok ikke unna;) God påske!

Anonym sa...

Kjente jeg ble litt grøssen av all praten om frosne bringebær. Men uansett bær er kjempe godt. Jeg spiser mye bær :-)

Janicke sa...

Frosne bær er super som drops :-D namnam

:) sa...

Det har jeg tenkt jeg skulle prøve ofte, men glemmer det liksom! Jeg prøvde frosne ananas engang, men det var ikke så godt, konsistensen ble liksom feil. Men frosne blåbær er godt :) Nå må jeg prøve bringbær.. :)

Helen sa...

Ja jeg wer fremdeles i ekstase over at det smakte så godt.. :D Jeg pleier å fylle fryseren med frosne jordbær + skogsbær, men har en følelse av at det kan blir litt mer bringebær framover.. ;)

Siri Rødstrømpe sa...

Ah ! Jah! Og nå begynte jeg å glede meg til bærsesongen jeg og ! Da blir det mye herlig "mat-auk" :)

Heidi P sa...

hehe gjør jeg ofte jeg. Har frosne bær i havregrøten også jeg til barna dem elsker det...med litt sukrin og kanel smaker det fortreffelig hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...