03 mars 2012

Vektnedgang

Etter et lite platå (og en liten oppgang) begynner det å gå riktig vei igjen! Ligger uansett veldig godt ann til å nå målet innen året er omme. 

Målet blir litt til mens jeg går. Vet ikke ennå om målet er samme vekt som før jeg ble gravid (for første gang) i 2008, eller om jeg skal gå for lavere vekt. Får se hva jeg trives med etterhvert. 
13 kommentarer:

Tine sa...

Du ligger bedre an enn meg. To uker uti lavkarboregimet mitt, og bare 1 kilo :)

Helen sa...

Det er nok bare fordi jeg skal ned minst 15, mens du skal ned bare 5. :)

Maria sa...

Kan du fortelle litt om hvordan du spiser? :)

Helen sa...

Det kan jeg vettu. Skal skrive et eget innlegg om det snart :)

Tine sa...

Det går jo helt etter planen jo :) Jeg har nå vært i ketose i 20 dager og har bare gått ned ett usselt kilo. Begynner å bli litt fortvilet :)

Helen sa...

Tine - ehm for å si det sånn - jeg kan ikke skjønne hvor de siste 4 kg skulle gjemme seg hen...! :) Du er jo så fin og slank! (Men samtidig vet jeg at har man gått opp 5 kg, så vil man gjerne ha dem av igjen. Sånn er det bare.)

Unknown sa...

Så flink du er!

Maria sa...

Bra da! :) Spørsmål to: tenker du overhodet på hvor mange kalorier du får i deg? Jeg lurer fordi jeg er usikker selv på om det kan lønne seg å tenke på? Jeg går ikke akkurat ned i racerfart (ok- det er heller ikke målet!) selv om jeg spiser lavkarbo. (vil også bare gå ned to kg, så det har vel noe med saken å gjøre kan jeg tro...) Men ja! skjønner liksom ikke helt hva jeg skal satse på for å få bort det siste:)

Helen sa...

Nei - ofrer ikke det en tanke. og NYTER å kunne slippe det. Teller heller ikke karbohydrater lenger (vet sånn ca hvor mye det er i forskjellig mat, så det går litt av seg selv).

Og ja - det å gå ned få kg kan ta litt tid. Spør gjerne Tine, hun skal ned 5 til sammen, så dere har nok litt av de samme utfordringene...

http://tinesundal.blogspot.com/

Lykke til med de 2 kiloene! (Og husk at lavkarbo har mange andre fordeler enn vektnedgang! :) )

Maria sa...

Jo, takk! ja, jeg nyter fordelene selv om kiloene sitter litt! energi, utholdenhet, næring og styrke er absolutt det viktigste. Og ikke minst SMAKEN!! :)

Helen sa...

:)

Maria sa...

Var mer av nysgjerrighet ;)

Synsegulla sa...

Så flott at vekten går ned. Jeg går mine første vaklende skritt inn i lavkarboverden nå så jeg håper du blogger ofte :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...