20 juni 2012

Historien om min mann...Min kjære mann lå nede for telling i påska. Vi trodde det var isias, fordi det gjorde vondt i både ryggen og nedover det ene beinet. Men legen mente det var betennelse i ryggen. Det verste var nok at det gjorde like vondt enten han satt, lå eller sto. Så han spiste mye smertestillende i noen dager til det verste var over. Han fikk også noe betennelsedempende av legen som hjalp. 

MEN - dette ble en vekker for ham. NÅ skulle kostholdet endres. Han spiste ikke veldig usunt fra før, men bestemte seg for at det var på tide å "ta den helt ut". På dagen kuttet han ut sukker, brød og pannekaker (favoritten..). Fra før hadde han kuttet ut poteter, pasta og ris.

Nå spiser han egg til frokost, salat med tunfisk/egg, fetaost og olivenolje til lunch, og kjøtt/fisk og grønnsaker til middag. Mellom måltidene går det i mye vann og kaffe med helmelk og sukrin eller stevia. I tillegg spiser han Greens Plus, omega 3 og C-vitamintabletter. I tillegg tok han D-vitamindråper før sola kom for fullt. (PS - det har vært noen få unntak underveis med bl.a. litt iskrem, litt sukker på lavkarbovafler og litt frukt..)

Han har siden påske gått ned ca 1 kg i uka. Så nå er han slankere enn når jeg traff ham første gang i 2002. (Hvor kom denne slanke og kjekke mannen fra?!? ;). Han har også blitt kvitt et vondt kne, verking i albuer og fått mye mer energi. Og han er veldig overrasket over hvor fort han har gått ned i vekt. Han gikk ned i vekt første halvår i fjor også, men det var med mye mer karbohydrater. Nå er han like mett og fornøyd, men går 3-dobbelt så fort ned i vekt. Og forrige gang ble han ikke kvitt vondtene sine, det gjorde han nå. :)

Han regner med å være ferdigslanket i slutten av juli, og kommer definitivt til å fortsette med samme kosthold etter det (om enn litt mindre strikt). Heia mannen min! Jeg er skikkelig stolt av ham. :)


7 kommentarer:

Jane sa...

Skøn historie. Stort tillykke med manden din (og godt gået af dig, som sikkert gav ham et kærligt puf i den rigtige retning ;-))

Une sa...

Kult! Og godt gjort!

Line sa...

Så flott! Sånne historier liker vi, og kjenner oss helt klart igjen i.

Tine sa...

:)

Helen sa...

Jeg spurte om jeg kan få lov til å poste noen bilder av ham etterhvert.. Så vi får se.. ;)

Marte S sa...

Så fantastisk :)

Steinaldermannen.no sa...

Synd at folk skal bli syke før de skjønner at kostholdet er så innmari feil, men sånn er vel livet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...