Etter inspirasjon fra denne oppskriften fra LCHF-bloggen laget jeg en herlig middagen i dag. Nam det var godt! Jeg foretrekker ofte å ovnsteke kyllinglår da det blir mye saftigere, men denne måten å lage kyllingfilet på ble veldig saftig og god! Dette er både en genial hverdagsmiddag (kjapp å lage) og en helgemiddag man gjerne kan servere gjester!
Du trenger:
- 1 kyllingfilet per person
- 2 tynne baconskiver per person
- 1 tykk skive geitost (feks denne) per person (evt brie / smøreost)
- frisk krydderurt (jeg brukte basilikum)
- pepper
- evt litt salt
Lag et snitt i kyllingfileene, dryss litt salt inni snittet og legg inn geitost og hakkede krydderurter. Kvern litt pepper på fileene og surr baconstrimlene rundt og legg dem i ildfast form. Stekes på 225 grader i ca 20 min.
Man kan brune fileene lett i stekepannen før man gjør alt dette, men det gjorde ikke jeg (og det smakte fortreffelig alikevel!) :)
Vi spiste blomkålstappe og en grønn salat til.
1 kommentar:
fristende måte å lage kylling på! :D nam!
Legg inn en kommentar