16 juni 2011

Litt om dette og hint...

Babyen er fremdeles inni magen. Men så er det jo noen få dager til termin ennå, så ingen grunn til panikk! Formen er ok, bekkenløsningen ble noe bedre når hodet festet seg, og jordmor bekreftet i dag at det ofte kan skje. Hurra for hoder som fester seg sier jeg bare! :D Ellers er alt vel med mor og barn, så det er bare å fortsette å vente...

Illustrasjonsfoto hentet herifra

Ellers er ikke alle kokkeleringer vellykket. Sånn er det jo bare. Det gjelder jo spesielt når man skal eksperimentere litt. Jeg prøvde meg på lavkarbo pannekaker og byttet ut kremfløte med kokoskrem - det gikk ikke bra! Ikke smakte de godt, og ikke stekte de noe greit i panna, selv etter at jeg hadde oppi mel for å prøve å redde det hele. Så her må jeg nok holde meg til kremfløte gitt!

En annen litt trist ting er at Ninka og Morten (Kjernesunn familie) skal skilles. Trist for dem, og også litt trist i forhold til at konseptet er et familiekonsept (men ikke bare det selfølgelig), og bøkene handler mye om familien, og om hvordan familien deres ble reddet da de la om kosthold og livsstil. Ninka kommer dog til å fortsette med Kjernesunn familiekonseptet, så det er bra! Bloggen hennes finner du her.

Og en sak til slutt - hvor har Anita fra Superlivsstil tatt veien?? Jeg ser folk har begynt å etterlyse henne på bloggen hennes. Jeg regner med alt er vel og at hun er opptatt med andre ting. Men savner godterioppskriftene hennes. :) Men enn så lenge kan jeg jo kikke på alle oppskriftene som ligger der allerede.. :) Bloggen hennes finner du her.

Ha en fortsatt fin torsdag! :)

6 kommentarer:

Une sa...

Å, så spennende med baby på vei :-) Lykke til med alt i tiden som kommer!

Cecilie sa...

Hei, gode du! Jeg ville bare ønske deg lykke til med fødselen. Å føde er det mest spennende jeg vet om, jeg kunne født hundre ganger til, bare jeg hadde sluppet svangerskap;)

Jeg har en oppskrift på lapper av kokosmel på bloggen, som jeg vet mange har lagd med kokosmelk i stedet for fløte ;)

Og ja, det var faktisk synd at de skal skilles! De har jo hatt et konsept hvor de er veldig åpne om partneren og hvor alt er bygget opp rundt familien. Det er sikkert ganske tungt å offentliggjøre det!

Uansett, lykke til!
Klem :)

Fragola sa...

Lykke til med fødsel :-)
Har du prøvd mandelmel i lavkarbopannekaker? Jeg bruker bare kokosmelk i mine pannekaker, de er ikke lavkarbo i og med at jeg bruker glutenfritt mel, men jeg er avhengig av pannekakejernet mitt fra Invite. Pannekakene henger fint sammen når jeg bruker det. Det er ikke så lett i vanlig stekepanne. :-)

Ida sa...

Masse lykke til med fremover!

Jeg har på følelsen at Anita kanskje lager kokebok - det hadde jo vært utrolig morsomt i alle fall!

Helen sa...

Une - TAKK! :)

Cecilie - skal sjekke oppskriften! :)

Fragola - skal teste det :)

Ida - ja jeg tror også hun har noe på gang.. Blir spennende å se! Er det kokebok blir den nok veldig bta, hun er jo så flink til å finne på nye oppskriften!! :)

Veronica sa...

Gratulerer med barnet!

Jeg visste ikke dette om kjernesunn familie, men jeg tenker at dette må jo være en start på et fantastisk nytt tema. Altfor mange skilsmissebarn spiser sunt et sted, men usunt et annet.

Jeg håper jo de kan bruke den erfaringen de nå havner i, til nyttig inspirasjon for andre familier. Det er sånt som skjer, dessverre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...