23 august 2011

Hva spiser du når du er syk?Jeg har hatt omgangssyken et par dager.. eller også kalt spysjuka (kjært barn har mange navn). Og det SISTE jeg har lyst til å spise er lavkarbomat... Jeg blir kvalm bare med tanken. Så det eneste jeg har spist er noen tallerkner med husman knekkebrød i biter med lett syltetøy og skummet melk på. Noe annet frister rett og slett ikke.

Hva spiser du når du er syk?

Bildet funnet her

9 kommentarer:

lovelyliller.com sa...

huffda. er jeg så syk at jeg ikke klarer å spise koker jeg opp havresaft. klarer jeg å spise så spiser jeg ofte potetgull. rett og slett fordi det er godt og det går ned. God bedring!!

Ida sa...

Da jeg hadde omgangssyken tidligere i sommer gikk det med en del potetgull, en 0.5 liter cola zero (over 5 dager riktignok!), og ellers eplebåter og vann. Om jeg kom meg ned på kjøkkenet hendte det at jeg tok et par per-kjeks, det er utrolig hvor tilfredsstillende det er når man er syk!

God bedring :-)

Janicke sa...

Goood bedring! Ikke gøy å være syk. Tørt og salt pleier å hjelpe på kvalme.

Synsegulla sa...

Jeg liker å spise tørr mat, som knekkebrød, og myk mat som smaker det samme når den kommer i retur. Dette lærte jeg meg da jeg hadde ekstrem svangerskapskvalme i mitt første svangerskap. God bedring :)

Helen sa...

Takk alle sammen! Er på bedringens vei! :)

Une sa...

Eple, eplejuice, knekkebrød med syltetøy. Noe lett... Riktig god bedring, pyton med spysjuke, men varer heldigvis ikke så lenge!

Tine sa...

Blir du syk du som er så sunn? Jeg kan ikke huske hva jeg spiser når jeg er syk for det er så lenge siden sist...
Den var litt teit, men litt sann.
Jeg har hodepine en dag i måneden, og da vet jeg at lavkarbo ikke holder. Gi meg da en kjøpesjokolade med sukker og masse e-stoffer.
God bedring!

Helen sa...

Tine - det er der jeg vil være! (Så sunn at jeg aldri blir syk) :) Det har vært en sommer med litt for mange utskeielser - så når eldstemann kom hjem fra barnehagen med noe ulumske greier var nok ikke immunforsvaret helt up to date. :) Den eneste positive tingen med å være syk - 1,5 kilo ned... :D

Kristine sa...

Masse frukt spiser jeg alltid når jeg er syk.
Og varm kakao frister ofte. Lag av kokosmelk / helmelk med 100 % kakaopulver, sukrin, litt vaniljepulver og eventuelt litt proteinpulver.
Riktig god bedring :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...