14 april 2011

Eggerøre og snart påske!


Er "hjemme alene" i dag. Mannen er på jobb og 2-åringen er i barnehagen. så i utgangspunktet har jeg tid til en tidkrevende lunch (prøver å eksperimentere med nye retter når jeg har tid for meg selv). Men i dag følte jeg for noe raskt og enkelt!

Som jeg skriver her er jeg glad i egg. Så det ble eggerøre med sjampinjong og purreløk. Enkelt, raskt og kjempegodt. Leste nettopp et innlegg på Hjemmelaget barnemat det bloggeren spør - "Når ble omelett vanskelig?" Dette fordi man nå får ferdiglaget omelett i butikken. ENDA en ting vi slipper å bruke tid på hjemme altså... Men hvilken tid sier nå bare jeg? Det tar faktisk bare noen få minutter å lage omelett eller eggerøre - og det helt uten tilsetningstoffer! :)Ellers nærmer påsken seg med stormskritt! Og da dette blir den første påska uten sukker må den planlegges litt.. :) Her er litt av planene så langt:
  • Hjemmelaget marsipan m sjokoladetrekk (må bare skaffe meg mandelkvern - får man kjøpt det på denne tiden av året tro?? Leste at man ikke burde bruke blender...)
  • Janickes mandelsjokolade
  • Sjokoladekake (har samlet opp en imponerende samling sukkerfrie og sunne oppskrifter - nå gjelder det bare å velge seg ut en..!) :)
  • Kanskje jeg tørr meg på en raw jordbærkake...?
Ellers planlegger vi grillings, eggekoking på bål, og en lammemiddag neste helg. Så får vi bare håpe på masse fint vær hele påska! :)

Hvilke planer har du for påska?

'

5 kommentarer:

Mariann sa...

Jeg lagde marsipan med mandelmel, det var veeeeldig godt, så slipper man denne kverningen. Oppskrift har jeg lagt på bloggen, http://blihvajegspiser.blogspot.com/2010/12/julemarsipan.html

Vi skal nok bare kose oss hjemme i påsken. Ser ut som snøen smelter bort til fjells, og siden vi har kjøpt oss et hus så er det tusen ting vi burde ta tak i hagen...og med godvær blir jo det bare koselig :)

Helen sa...

Takk for oppskrift Mariann! :)

Sara sa...

Gleder meg til dei komande sukkerfrie oppskriftene! I påsken blir det babykos, trilleturar, forhåpentlegvis ei god bok, eksperimentering med nye oppskrifter og familie- og vennebesøk :)

Nicole sa...

God påske, blir spennede med nye oppskrifter!

Janicke sa...

Takk for link :-D Håper du liker sjokoladen. Jeg skal lage valnøttmarsipan for det er det flere som liker her. Ellers så blir det litt farting, besøk og lam her i påska. Håper været blir supert slik at vi kan kooose oss masse på stranda :-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...