02 august 2012

Dag 1 av 30 - Paleo challenge


Første dagen gikk som smurt! Jeg kan ikke huske sist jeg hadde så mye energi..!! (Jeg har spist tilnærmet likt som i dag de siste dagene også..). Så i dag har jeg ryddet i timesvis! Så nå står det mye klart som skal på søpla og bruktbutikken. Og jeg kan nesten ikke vente til jeg har vært på jobb i morgen så jeg kan fortsette.. hehe.. Men kanksje greit å ta fredagskvelden fri da... :)

Jeg merker jeg drikker mindre kaffe - rett og slett fordi den er så mettende. Så kommer nok til å holde meg til 2 krus per dag tenker jeg..

Jeg teller ikke karbohydrater, jeg teller heller ikke kalorier. Og det er utrolig befriende! Jeg kommer nok til å ta noen "stikkprøver" der jeg legger inn dagen på diett.no for å se hvordan jeg ligger ann. Men det blir untakene!

Ellers gikk jeg ned 800g siste døgn (så da har jeg nok gått rundt med en del ekstra vann i kroppen i ferien..)

Jeg kommer nok ikke til å rapporte alle 30 dagene, men jeg skal si i fra hvordan det går med jevne mellomrom i hvert fall.

Her har jeg samlet noen linker som forteller mer om hva dette går ut på.


4 kommentarer:

Tine sa...

Det er godt med en sånn energi boost. Jeg er alene hjemme og har hatt salat i forskjellige former til lunch, middag og kvelds i 5 dager nå. Tok av 1 kilo andre dagen, men halvparten er på igjen. Hatt en seiersrik tur på toaletten, så jeg er nok igang.
Lykke til videre!

Helen sa...

Å så heldig du er som er alene hjemme - er litt lettere da! Lykke til videre til deg også! :)

Birthe sa...

Spennende at du har startet på denne utfordringen! Jeg nevnte jo at jeg kunne tenke meg å gjøre det samme, så det blir interessant å følge deg i dette :)
Lykke til!

Tine sa...

Jeg synes det er mye lettere når det er noen hjemme som kan "passe på meg". I dag har jeg spist sushi og drukket vin med en venninne, så jeg er absolutt ute å kjøre.
Er på sporet igjen nå, og er veldig motivert for å følge utfordringen videre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...