Kilde |
Det er lett som bare det å lage hjemmelagede marsipanegg til påske - spesielt hvis du har mandelmel. Det går litt mer tid om man bruker mandler, men hopper man over skoldingen er det ikke mange minuttene.
Du gjør som følger:
- Bruk denne oppskriften til å lage marsipan
- Farg med gul konditorfarge (Du må jo ikke bruke farge.. men anbefaler Wilton farger da de ikke gjør marsipanen så klissete)
- Form til egg (eller kuler eller staver)
- Dypp i smeltet mørk sjokolade.
- Oppbevar i kjøleskap til de skal serveres.
Nam nam!
4 kommentarer:
Ååh takk for at du minnet meg på denne sunne varianten av marsipan! Den skal jeg lage til påske og nyte med god samvittighet:)) God helg til deg:) Klem Ellen.
Jeg eeelsker marsipan, så dette skal absolutt prøves :-)
Nam!!
Ser kjempefristende ut! Kanskje noe å fylle påskeegget med ;-)
Ha en flott påskefeiring :-)
Tove
http://sjelemat.blogspot.com/
Yum! Denne oppskrifta må prøves Takk for at du delte den. :)
Ha en kjempefin påske!
Hilsen en trofast leser i Australia
Legg inn en kommentar