29 mars 2012

Lavkarbo marsipan til påske

Kilde

Det er lett som bare det å lage hjemmelagede marsipanegg til påske - spesielt hvis du har mandelmel. Det går litt mer tid om man bruker mandler, men hopper man over skoldingen er det ikke mange minuttene. 

Du gjør som følger: 
  • Bruk denne oppskriften til å lage marsipan
  • Farg med gul konditorfarge (Du må jo ikke bruke farge.. men anbefaler Wilton farger da de ikke gjør marsipanen så klissete)
  • Form til egg (eller kuler eller staver)
  • Dypp i smeltet mørk sjokolade. 
  • Oppbevar i kjøleskap til de skal serveres. 

Nam nam!


4 kommentarer:

Roser og Patina sa...

Ååh takk for at du minnet meg på denne sunne varianten av marsipan! Den skal jeg lage til påske og nyte med god samvittighet:)) God helg til deg:) Klem Ellen.

Elisabeth sa...

Jeg eeelsker marsipan, så dette skal absolutt prøves :-)

Mat for sjelen sa...

Nam!!

Ser kjempefristende ut! Kanskje noe å fylle påskeegget med ;-)

Ha en flott påskefeiring :-)

Tove
http://sjelemat.blogspot.com/

BK sa...

Yum! Denne oppskrifta må prøves Takk for at du delte den. :)

Ha en kjempefin påske!

Hilsen en trofast leser i Australia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...