Men nå er det fastelavn som står for tur. Jeg er faktisk ikke vokst opp med vanlige fastelavnsboller. Hjemme hos oss fikk vi nemlig alltid vannbakkels med krem inni. Så for å være helt ærlig er det det jeg foretrekker. Og det finnes faktisk oppskrifter på lavkarbo vannbakkels (jippi), men vet ikke om jeg får testet dem ut til i morgen. Men har du lyst å prøve finner du feks en oppskrift her hos Marit Skjær av toppen og fyll dem feks med krem blandet med sukrin og litt tinte bringebær.. nam nam!
Disse laget jeg til fastelavns i fjor:
Kjempegode risboller |
Ellers vitner en forestående fastelavnsøndag om at våren er rett rundt hjørnet! Deilig!
God helg alle sammen - med eller uten fastelavnsbakst. :)
5 kommentarer:
Det MÅ jo ikke det. Disse så kjempegode ut :D
Fastelavnsboller er relativt nytt når det gjelder markering av denne vårfesten. Fastelavnsris er langt eldre - og heldigvis har vi sluttet å la barna drepe katten.
http://da.wikipedia.org/wiki/Fastelavn
sukkerspinnengelen - ser man det ja.. man lærer stadig noe nytt! :)
Hos oss blir det ingen fastelavnsboller i år, rett og slett fordi guttene er på slalom hele dagen, og jeg skal på kino når de kommer hjem. Vi satser sterkt på fetetirsdag, kanskje det blir noen boller da :)
Tine - ja da er det godt å ha fetetirsdag i baklommen! hehe
Legg inn en kommentar