29 mars 2011

Juice med brokkoli, stangselleri og appelsin


Har litt vondt i halsen, så i tillegg til å spise masse C-vitaminer tenkte jeg at det var lurt med en god grønnsaksjuice!

Jeg brukte:
  • en stor neve brokkolibuketter
  • 2 stenger stangselleri
  • 2 appelsiner
  • 0,5 ts Kamut hvetegress (jeg er litt forsiktig med mengden siden jeg er gravid)
Skrell appelsinene, skyll brokkoli og og stangselleri og kutt alt i passende biter. Hell i glass og ha i Kamut hvetegress. Bland gjerne inn pulveret med en melkeskummer så slipper du klumper. :)

Juicen ble søt, men ikke så syrlig som feks grapefruktjuicen min. Med andre ord; den smaker mer som mat enn som dessert. :)

Jeg liker at man kan spise mye større mengde grønnsaker når man putter dem i en juice! Fiber får jeg nok av alikevel - jeg kutter ikke ned på mengden grønnsaker jeg spiser ellers selv om jeg får i meg en del ekstra grønnsaker i juice. 

Hvis noen har noen gode råd til hva man kan drepe en gryende forkjølelse med, legg gjerne igjen en kommentar! :)


5 kommentarer:

mjuuugly sa...

Ser friskt og godt ut! Du må nok bare ta det med ro og la forskjølelsen gå sin gang. Drikk ingefærte, grønne drikker og honning :)

sv: Hvilket innlegg skulle komme opp?

Petunia sa...

Jeg ser du har satt deg på Mandagstemalisten/vårtegn, men du har linket til bloggen og ikke det innlegget du vil ga på listen.. Gi meg beskjed om hvilket innlegg, så ordner vi det:)

Petunia sa...

Vil HA på listen... skal det stå!!!

Une sa...

Den så nydelig ut! Har dessverre ikke juicer selv, men var på en cafè i helgen som solgte grønn juice og det smakte så friskt og godt! Digger grønt ;-)

Tone sa...

SV: Jeg hadde et annet innlegg også, en side på sidemenyen som het "om meg" eller noe sånt, der stod det litt mer om at jeg ble syk i sommer og ble tvunget til å endre kostholdet mitt. Jeg fjernet det fordi jeg ble så mye friskere i begynnelsen av mars og sendte noen jobbsøknader (ville fjerne alt som kunne slå negativt ut hvis noen googlet meg... Bloggen er jo anonym, men saken på klikk/db.no ble visst med fullt navn). Jeg er litt verre igjen, så har stanset jobbsøkingen, men på langt nær så ille som jeg var. Har sklidd litt ut med supermaten, så får bare stramme opp igjen og ta meg sammen!!

Ps: Har symptomer på ME + hatt et forferdelig 2010 med mye påkjenninger, bl.a. trakassering av sjefen ifm oppsigelse.. If it dosn't kill you it will make you stronger!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...