29 mars 2011

Vår ute og vår i magen :)


Er det ikke fantastisk med vår?? Egentlig er jeg et høstmenneske.. Jeg eeelsker når det blir kaldere i været, høstfargene kommer og det at livet faller tilbake til hverdagen etter en god og avslappende sommerferie. MEN etter denne lange, og til dels ufyselige vinteren er det EKSTRA deilig med varmegrader og vår i lufta.

I magen er det også litt vår - der vokser det nemlig et lite knøtt.. I følge ultralydmannen blir det visst en jente. :) (..veldig koselig siden vi har en gutt fra før). Så på tross av bekkenløsning, lite energi, vondt både her og der - det er verd det! Vi gleder oss veldig til familieforøkelsen som kommer i juni :). Skal bare komme meg gjennom denne våren først.....

Og vår i magen på enda en måte...: - jeg gleder meg til en vår med bedre kosthold, ikke noe sukker og masse gode næringstoffer for kroppen - og for lille bebissen i magen - jeg spiser jo tross alt for begge to nå.. :). (Jeg gremmes med tanke på hva jeg spiste sist jeg var gravid...skrekk og gru!)

Et sikkert vårtegn er at barnehagen er mye mer ute med barna. I dag ville først ikke 2-åringen vår bli med hjem.. Hvorfor være med hjem når de hadde det så gøy ute?? :D Godt det blir mye mer ute-leking i tiden som kommer! :)

God vår alle sammen! :)

8 kommentarer:

Petunia sa...

Da er gammel link slettet og ny lagt til - med riktig bilde!!
Kjekt at du ville være med på "Vårtegn" og med skikkelige vårtegn også. Det husker jeg fra den tiden jeg hadde ungene her gikk i barnehagen og hvor glade de var på denne tiden når de fikk være mye ute. Og så trøtte de ble også. Måtte sitte og passe på at de ikke sovnet i bilen på vei hjem!
Gratulerer med baby i magen!! Så herlig og spennene vår, sommer og høst for dere! Gøy med jente da! Jeg har to gutter selv og en stedatter!

Sara sa...

Så kjekt med ei lita jente i magen :)

Melusine sa...

Ja, det er herlig med vår og du har dobbelt opp - gratulerer!
Spennende med all den sunne og gode maten du skriver om her, nå skal jeg kikke på oppskriftene :)

Ida sa...

Gratulerer med en jente i magen, så koselig :-)

Lillesmurf - Kari sa...

SV: Takk for tips :) Jeg tar turen innom vet du ;)

Pia sa...

Så spennende! Masse lykke til med resten av svangerskapet!

ninabakke sa...

Lykke til videre i svangerskapet :)

Våren er helt fantastisk :)

Une sa...

Gratulerer så mye, så stas!! Og heia våren!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...