02 juni 2012

Lollipops

Da var det vår tur å prøve Lollipops fra Yummy Earth! De inneholder bare naturlige ingredienser og består for det meste av konsentrat fra frukt. De inneholder 100% karbohydrater og 70(!) kalorier per slikkepinne. Men siden 3 åringen her er tynn som en strek, og pga det faktum at han aldri vil ha mer enn en om gangen, har jeg ingen betengligheter med å servere ham disse. Bildene er linket.


I tillegg fikk jeg ny dose D-vitaminer til barna (1000 IU). Jeg har hørt at det ikke er lov å bestille D-vitaminer fra utlandet, men jeg har faktisk aldri fått det stoppet i tollen...


Jeg anbefaler å gi barna D-vitaminer det meste av året bortsett fra nå på sommeren når de får en del sol. Voksne kan gjerne bruke høyere dose, feks 4000IU per dag. (Kilde). Jeg bruker disse.
7 kommentarer:

lovelyliller.com sa...

jeg digger Yummy Earth ^^

Elisabeth sa...

desse lollipoppene er supergode :)

Maries matmisjon sa...

Jeg tror det er sånn at det er lov å bestille d - vitaminer, men bare opp til en viss IU - styrke (hvis man kan si det sånn :) Jeg fikk nemlig en pakke stoppet engang, og da tror jeg vitaminene var på hele 5000 IU :)

Sissel sa...

Hei:-)
De lollipoppene er nydelige!! Men tror ikke hver kjærlighet er 70 kcal. Slik jeg forstår det er det 70 kcal per servering (som var 3 stk sist gang jeg sjekket) :-)

Fragola sa...

Det stemmer det med styrken på D-vit. Tror det er en grense på 1500IU til Norge. skikkelig teit. :-(

Det gode lavkarbo livet sa...

De lollipoppene er populære hos barna her i huset:-) De er kjempegode!

Cathrine sa...

Ser du så feil på pakken, akkurat som meg første gang jeg bestilte de. En servering på 70 kalorier er 3 slikkepinner, så er altså ikke altfor galt per pinne, du må dele 70 på 3 ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...