02 februar 2012

"Kjære Freia, kommer dere til å lansere sukkerfri sjokolade?"


Kilde

Jeg sendte en epost til Freia en fredag vi hadde lyst på sjokolade på kvelden. Jeg hadde ikke gidd til å lage hjemmelaget, og vi endte opp med mørk sjokolade fra butikken. 70% sjokolade er jo et helt ok alternativ, men hvor lettvindt hadde det ikke vært å få tak i sukkerfri sjokolade på en helt vanlig matbutikk? Så jeg foreslo stevia og sukrin som alternativer i en sukkerfri variant av den mørke Freia-sjokoladen. Jeg nevnte også at dette vil det nok bli mer etterspørsel etter siden lavkarbo er en voksende trend i befolkningen...

I dag kom svaret:

Hei Helen, og takk for henvendelsen!
Vi setter pris på ditt engasjement vedrørende vår bedrift og våre produkter.
Det er en stor og omfattende prosess å lansere nye varer, og det vurderes stadig hvilke Kraft Foods-produkter som eventuelt skal forsøkes lansert i det norske markedet.
Som sagt setter vi pris på din forslag om sukkerfri sjokolade, og vi takker for synspunktene dine.
Ønskemålet er videresendt til produktavdelingen – men det er for tiden ikke aktuelt å lansere det produktet du refererer til.

Vennlig hilsen fra

Solveig Lund
Consumer Relations Agent 
 
Kraft Foods Norge AS
P.O Box 6658 Rodeløkka
NO-0502 Oslo, Norge
Telefon: +47 22 04 40 22
www.kraftfoodsnordic.com

4 kommentarer:

Sukkerspinnengelen sa...

Takk for initiativet, sier jeg også. Synd Freia ikke gir et annet svar :(

Tine sa...

Om noen år kommer de til å rive seg i håret over at de ikke var først ute på denne "trenden".

Veggpryd sa...

Kanskje vi skulle skrive alle sammen til samme sjokoladeprodusent. Freia er vel ikke norsk lenger, men det er Bergene norsk produsent?

Helen sa...

God ide! Ja jeg visste ikke at Freia var blitt utenlandsk (det vil si - det demret for meg når jeg fikk svaret fra dem på epost). Er ikke så inni der her, men Nidar er vel i hvert fall norske tror jeg?

Tine - JA det tror jeg.. Det kommer ikke til å bli færre lavkarboere, jeg tror det blir flere og flere (minst 25% av befolkningen i Sverige nå, og vi kan ikke ligge langt bak..)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...