21 desember 2011

Den beste maten!Jeg sa til min mann her en dag - tenk at jeg fremdeles kan spise det jeg syns smaker aller best! Selv om jeg i all hovedsak (men noen unntak) har valgt et nokså strengt kosthold, savnet jeg veldig få matvarer. For jeg spiser jo så mye godt! Jeg nevner i fleng:

  • Mørk sjokolade - nå syns jeg faktisk vanlig lys sjokolade smaker for søtt. Sjokoladekake er heller ikke å forakte..
  • Nøtter - jeg har alltid elsket nøtter, og selv om det kan lønne seg å begrense mengden litt så spiser jeg det aldri med dårlig samvittighet mer! 
  • Kyllinglår MED skinn - nam nam nam!! Har alltid likt lår bedre enn filèt. 
  • Marsipan - hurra! Tenk at det finnes sukkerfri og SUNN marsipan. Det er jo nesten for godt til å være sant. Og den smaker LIKE godt som vanlig (eller foresten - bedre!).
  • Fredagspizza uten blodsukkerfall og påfølgende lite energi. :)
  • Masse gode grønnsaker. Vi spiser feks mye frisk spinat i salat. Tenk at både jeg og min mann skulle komme til å like det så godt! For ikke å snakke om blomkål, sellerirot, brokkoli..
  • Laks, makrell, sei, torsk.. i mange gode oppskrifter.
  • osv osv..

Noen som har lagt merke til at nøtter og sjokolade er til stede i nesten alle julebakst /-godteri oppskriftene mine?  Det er ikke tilfeldig..... ;)

Hva er din yndlingsmat / godteri / snacks?

5 kommentarer:

Fragola sa...

Så sant, så sant. Kjempelur marsipanoppskrift! Jeg har dessverre ikke så mye mer å gå på nå før jul, men når alt roer seg her, kan det hende at det blir litt marsipanlaging :-)
Ha en glitrende god jul :-)

lovelyliller.com sa...

ja jeg bruker å tenke det samme. SÅ mye god mat - kake hver en dag om jeg vil :D

Roser og Patina sa...

Etter at jeg sluttet med sukker så har jeg virkelig oppdaget skikkelig GOD og EKTE mat! Din liste over favorittmat ser ganske lik ut som min:) Med unntak av kyllingen. Jeg lagte pepperkakekulene som jeg fant hos Anita med bloggen superlivstil, her om dagen og de forsvant veldig fort:) Det er så gøy å lage mat uten sukker. Og ris har jeg erstattet med linser:) Veldig gøy og lærerikt å følge bloggen din:) Skal prøve meg på flere av dine oppskrifter:) Tusen takk! Klem Ellen.

Helen sa...

Ellen - ja jeg kan takke Anita for at jeg satte i gang med å lage sukkerfritt godteri og kaker. :) Hun har mange supre oppskrifter!

MaritBE sa...

Det er såå mye godt ;-) Nam!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...