Å nå er jeg så glaaad! Vi har laget mandelpannekaker - og de smakte så godt! De er milde på smak, og henger godt sammen når du snur dem - og er herved kåret til vår nye pannekakefavoritt! Med disse kan du spise pannekaker til hverdags med god samvittighet!
Til 2 store eller 4 små pannekaker:
- 2 egg
- 1 dl mandelmel
- 0,5 dl kremfløte (eller litt mer om nødvendig)
- 0,5 ss fiberhusk
- 1 klype salt
- 0,5 ts sukrin
Rør sammen og la røra svelle i 10-15 min. Juster så med mer kremfløte om nødvendig. Stek pannekakene på middels varme i litt smør.
Server med smør og sukrin som på bildet over (det var veeldig godt!), eller feks krem og blåbær.
Server med smør og sukrin som på bildet over (det var veeldig godt!), eller feks krem og blåbær.
7-8 gram karbohydrater i hele røra. Opprinnelig oppskrift fant jeg hos Frida.
Velbekomme! :)
5 kommentarer:
jeg elsker pannekaker :D så god ut denne :D
Nam, de så gode ut. Jeg lager så mye mandelmel om dagen, så det er fint med tips til hva jeg skal bruke det til :-)
Pannekaker er barndomsminner, elsker det! :D
Mmmm, ser ut som sveler- som også er godt :o)
De så kjempe gode ut! Vurderer å lage disse selv :-D
Men jeg skjønner ikke hvordan det kan være 7-8 karbohydrater i røra? Hehe...
Legg inn en kommentar