03 november 2011

Atkins induksjon, 3. forsøk..

Kilde

Jeg gikk en uke på Atkins induksjon i august, men sluttet etter en uke pga at melkeproduksjonen gikk ned (jeg ammer). Neste forsøk gjorde jeg i september, men det samme skjedde. Nå prøver jeg igjen.. Lillejenta er nå snart 5 mnd og er så smått begynt med fast føde, så jeg tenkte jeg ville gjøre et forsøk til. (Anbefalingene har endret seg siden jeg fikk eldstemann. Nå anbefaler helsestasjonen å begynne med litt fast føde allerede når de er 4 mnd - dette for å venne dem til andre smaker og teksturer tidligere. Dette skal gjøre det lettere å få dem til å like forskjellig mat).

Jeg føler meg nemlig mye bedre med en striktere form for lavkarbo. Det kan tyde på at jeg må følge en nokså stram linje, også når målvekten er nådd. Dette for å ha en jevnt blodsukker og slippe cravings og dårlig humør, og for å holde vekta i sjakk. Men det får jeg se på når jeg kommer så langt - først skal vekta ned! :)

Jeg kommer til å legge ut noen dagsmenyer framover, mer for meg selv enn for dere egentlig. Det hjelper meg å fokusere. Ellers så er jeg kjempefornøyd med Libra, min nyeste app på mobilen. Veldig motiverende å få et estimat på når en kommer til å nå målet der framme.


Info om hva Atkins induksjon er finner du her.

6 kommentarer:

Tine sa...

Lykke til! Jeg vet akkurat hvordan du har det. De 3-4 kiloene jeg fikk vekk før høstferien kom selvfølgelig på igjen etter 10 dager i Italia, så nå må jeg til pers igjen. Jeg tar ikke av et gram av å bare være "flink". Jeg må i ketose for at de skal slippe.

Jane sa...

Jeg trives også virkelig fint på meget få kulhydrater. God energi,godt humør,stabilt blodsukker. Men det bliver en smule kedeligt i længden og derfor lægger jeg lidt kh til, så jeg kan få lidt rodfrugter og nødder også. Ligger fint omkring 50 g. Så snart jeg begynder at ligge mellem 50-100 g kh, begynder jeg at svinge igen og så er det tid til at stramme op. Det er som en elastik :)

Line sa...

Lykke til. Forhåpentligvis klaffer det denne gangen. Min kropp har det og mye bedre uten for mye karber.

Une sa...

Spennende, lykke til!

Helen sa...

Takk! :)

Anonym sa...

Eg merket også at melkeproduksjonen gikk ned ved lite karbohydrat i kosten, så eg har bare innfunnet meg med at det er slik det må være i ammeperioden. Eg følte også behov for mye mer karbohydrater under graviditeten, har lest meg til i ettertid at hjernen til babyen treger sukker for å utvikles.

Føler det er viktig å lytte til kroppens signaler. Er glad for å ha greid å fullamme i 6 mnd. :-)

Ikke vær for streng med deg selv! Balanse er viktig! :-)
Selv gleder eg meg til en årntlig detox når ammeperioden er over :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...