08 november 2011

7 grunner til å droppe lavkarbo?


Fant dette innlegget i lavkarbodebatten der Arild Hermstad argumenterer mot lavkarbo. Men det er ikke det jeg anbefaler deg å lese, men Dr Espen Rostrups svar i kommentarfeltet. DET var god lesning det. :) (Se under innlegget)

Men som jeg har kommentert på innlegget - jeg syns det er gøy at det blir diskusjon. Det viser at folk engasjerer seg. Og hadde vi alle vært enige hadde vi jo gått glipp av en god diskusjon - ikke sant? :)


5 kommentarer:

Une sa...

Veldig interessant diskusjon! Jeg tror begge parter har et poeng. Jeg tror lavkarbo for "folk flest" er litt slik som Hermstad beskriver - og dermed en miljøbelastning. Mens den bevisste lavkarbo-eter kanskje spiser mer vilt og fisk enn bacon og rødt kjøtt... Men det er selvsagt bare synsing fra min side :-)

Helen sa...

Du har rett i det - og lavkarbo er så mye, fra de som bare spiser bacon og biff til de som spiser vegetarisk lavkarbo. :)

Og jeg må innræmme at jeg elsker en god diskusjon... Men den må være saklig selfølgelig. :)

Anonym sa...

Jeg orker ikke sette meg for mye inn i denne diskusjonen. Men det går veldig fint å være Veganer/vegetarianer på lavkarbo:) Klem Ellen.

Elin sa...

Flott skrevet av deg! Jeg liker å leve etter filosofien" vi kan være enige at vi er uenige", enkelt og greit. Så tror jeg sterkt på mangfoldet <3

Helen sa...

Ellen - du må starte blogg og legge ut oppskrifter! :)

Elin - ja alle må finne det som passer for seg. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...