01 januar 2013

Planlegging av et nytt år...

Kilde

Det høres kanskje kjedelig ut, men for meg er dette en perfekt måte å tilbringe den første dagen i året på. Siden 2007 har jeg hvert år rundt nyttår fokusert litt ekstra på å se tilbake på året som er gått, og se framover mot et nytt år. (Vel.. noen ganger får jeg ikke gjort det før langt ut i januar..vel vel) :)  Jeg syns i alle fall det hjelper meg å holde fokuset på det som er viktigst.

Så nå er ukesplanen og middagsplanen oppdatert, da uka ser litt annerledes ut nå i forhold til i høst. Jeg har funnet nye oppskrifter på crock pot middager der man kan bruke noen timer en dag på å forberede råvarene til 8-10 middager - og fryse ned. Det vil spare enda litt mer tid på travle hverdager.

Målene for året er satt. Jeg deler målene inn i ulike områder av livet (i forhold til barna, jobb, ekteskap, økonomi osv..), og skriver ned hva jeg ønsker å oppnå i løpet av året (..etter tips jeg fant i boken "Få ting gjort"). Kan jo nevne at et av målene er å gå ned 5 kg innen mars.. Det bør absolutt være oppnåelig. :)

Godt nytt år til deg! Setter du deg mål for året, eller tar du det som det kommer? :)


Mama And Baby Love har forberedt råvarer til
crock pot middager, klar til å fryses..
Oppskriftene hennes finner du herKilde


6 kommentarer:

Birthe sa...

Slik planlegging er gull verdt :)
Selv pleier jeg å lage en ukesmeny og handler inn det meste slik at alt er klart. Veldig praktisk.

Ønsker deg et riktig godt nytt år!

Helen sa...

Der har du en god vane! :)

Det har vært litt opp og ned siste året hvor flink vi har vært med ukesmeny - så der har vi forbedringspotensial i det nye året! :)

Lene sa...

Så flink og inspirerende du er!

Jeg er ikke like flink til å se bakover. Har lett for å få dårlig samvittighet for det som ikke gikk som planlagt... Men jeg har selvsagt noen forsetter for det nye året!

Jeg skal komme meg tilbake til de gode lavkarbo-vanene mine, da jeg nå etter ca 2 mnd pause plutselig gjenoppdaget mange av det kostholdets fordeler.

Også skal jeg bli flinkere til å lage middagsplaner! Det er jo nettopp på sånne dager man ikke har kjøpt inn til noe spesielt og gjerne er litt stressa på ettermiddagen at man ryker på "en smell".

Og som en skikkelig utfordring for meg selv meldte jeg meg i går på IForm løpet på 5 km som er 1/6-13 i Oslo! Ikke likt meg sånne konkurranser, men en gang må jo være den første?!

Tine sa...

5 kilo, og jeg begynner i morgen! Kjekt at vi slår følge. Kommer til å være innom bloggen din hver gang du legger ut noe, for moralsk støtte :)
Klar for ketose og lavkarbok, men begynner med 3 dager juicefaste.
Lykke til!

kristine sa...

Jeg elsker å planlegge og har satt meg noen planer/mål og noen ønsker.
Jeg elsker å planlegge og synes det er veldig greit å kunne bruke tid på å lage planer og føle jeg har oversikt :)

Helen sa...

Det er i hvert fall lettere å gjennomføre en plan om man har en (plan)! :)

Lykke til Tine og Lene - og lykke til meg selv.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...