10 mai 2012

Hurra! Og juice..

mms bilde
Vekta peker nedover igjen etter en periode stand still.. og det må jo feires! Så nå har jeg børstet støv av juicemaskinen og laget hjemmelaget grapefruktjuice med gulrot og ingefær. Nammm....!

Oppskriften finner du her

Det er ca 30 karbohydrater i et glass, så passer ikke for de på streng lavkarbo. Men et tips til lavkarbojuice er å bruke grønnsaker (agurk, selleri, brokkoli osv) med en halv eller hel sitron. Lime kan også brukes. Blir det for surt, ha i litt søtning til slutt. Stevia dråper er genialt her, feks Stevia Berry, men annen søtning fungerer like bra.


Juice er en genial måte å seg mange gode næringstoffer på. Man går derimot glipp av noe fiber siden man gjerne kaster det som blir igjen. Men de fleste får i seg nok fiber uansett, og du ville uansett ikke spist samme mengde grønnsaker og evt frukt som du kan få i deg via hjemmelaget juice. (Og vil du bruke restene kan du putte det i feks brød eller knekkebrød).

Et lite tips til slutt om du tørr deg på litt appelsin.. Her er en juice med appelsin, spinat og stangselleri. Og ja - den smaker kjempegodt! Til og med barn kan like den. :) Klikk på bildet for oppskrift. 


.


4 kommentarer:

Jane sa...

Åh, begge juices ser toplækre ud! Jeg har netop en grape, som jeg skal have brugt, og jeg tror da, den ryger i juicen. Uuuhmmm!

Og tillykke med vægtnedgang :)

Helen sa...

Takk Jane! God helg til deg! :)

Hege sa...

HURRA for deg! det er herlig å se resultater når man legger i mye jobbing :D
Og takk for juicetips!

Helen sa...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...