18 mars 2012

Atkins - here we go again...Jeg prøvde meg på Atkins (induksjonsfasen) to ganger i fjor høst, men begge gangene gikk det ut over melkeproduksjoenen (min altså - jeg ammet.. hehe).

Så mitt tips til ammende mødre - hvis du ikke har spist streng lavkarbo en stund allerede - ikke begynn mens du ammer. Ta heller å følg feks Fedon Lindbergs råd med en mer liberal versjon til du er ferdig med å ammeperioden. 


Atkins induksjon er en streng variant av lavkarbo med mindre enn 20 gram kh. Se hva Lena Beatrice skriver om det her. De forrige gangene hadde jeg et par dager med hodepine, så skal prøve å passe på å få i meg nok vann og salt denne gangen - det burde forhindre det. Jeg begynner i morgen, og fortsetter i 2 uker tenkte jeg. Målet er å med dette gå ned minst 3 kilo innen påske.

Wish me luck! :)

5 kommentarer:

Tine sa...

Lykke til!

Torunn - Grønne Gleder sa...

Lykke til!

Elisabeth sa...

Kunne godt tenkt meg noen kilo mindre selv. Hva spiser du i denne perioden ?

Helen sa...

Elisabeth - jeg regner med å legge ut hva jeg spiser hver dag, så det er bare å følge med.. ;)

Melusine sa...

Lykke til med strikt lavkarbo,
blir spennende å se hva du spiser om dagene. Selv har jeg hatt et slikt kosthold i to år nå, men for en tid tilbake begynte jeg å innta mer protein (i treningsammenheng) og jeg ser energifordelingen blir litt annerledes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...