22 desember 2011

Frykt ikke! Og god jul. :)Da jeg var i Oslo forrige uke så jeg mange skilt med teksten "Frykt ikke!" Det var kjøpesenteret Oslo City som reklamerte for utvidede åpningtider ("Vær ikke redd - du kan handle julegaver helt til midnatt om du vil!"). Men jeg er sikker på at de har hentet uttrykket fra juleevangeliet.. Engelen sier nemlig "Frykt ikke" til Maria når han kommer for å avsløre at hun har blitt gravid. Og siden det har vært mange overfall i Oslo i høst fikk det meg til å føle meg LITT ekstra trygg i hovedstaden. :)Familie

De fleste feirer jul sammen med familen, og jula regnes jo som selve familiehøytiden. Nyttår feires med venner, men jula er forbeholdt familien. Så husk gjerne på dem som ikke har familie å feire jul med! Mens jeg ennå var singel var det ei jul jeg måtte jobbe på julaften og jeg kom meg derfor ikke til familien på vestlandet for å feire jula. Da var det noen venninner som forbarmet seg over meg og inviterte meg bort til deres familie på julekvelden etter jobb. Det satte jeg veldig stor pris på! Det er ikke helt det samme å sitte å pakke opp gaver helt mutterns alene.  Mye hyggeligere å få tilbringe julekvelden sammen med noen! :)

Håper du har noen å feire jula sammen med, og at du får en fin og avslappende uke - med eller uten jobbing! :)

Avlutter med et annet bilde tatt med mobilen i Oslo - det er altså ikke noe som brenner oppå haugen der, men Holmenkollen som forsvinner oppi skyene. Det kommer ikke helt fram på bildet, men det var et veldig vakkert syn på morgenkvisten. :)Da blir det en liten bloggferie på meg til over nyttår regner jeg med. 


GOD JUL til deg og dine!

Kilde


4 kommentarer:

lovelyliller.com sa...

Takk det samme! :D

Fragola sa...

Har sikkert skrevet det til deg før, men hvis ikke: GOD JUL! :-)

Helen sa...

:)

Anonym sa...

fortsatt god jul til deg også!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...