20 oktober 2011

Lepomade - all time favorite!

Lypsyl har til alle tider (siden jeg var 12-13 år) vært min favoritt lepomade. Har prøvd mange andre, men har alltid endt opp med den igjen.

Men det var bare til jeg fant Moist Stic hos iherb! Den har solfaktor 15, og inneholder blant annet tea tree oil, peppermint, bivoks og solsikkeolje. Den føles avkjølende på leppene, og det beste av alt - jeg må bruke denne sjeldnere enn min forrige favoritt! Har også prøvd en del andre hos iherb, men ingen slår denne! :)


Min gamle og min nye favoritt

Det beste hadde så klart vært å ikke vært avhengig av lepomade, men det er mulig jeg har brukt det for lenge til at det er mulig å slutte? Hvis jeg ikke bruker lepomade en stund vil leppene mine bli så tørre at de sprekker opp. Så en Moist Stick er dermed et must i alle veskene mine. :) (Men har noen et godt råd til hvordan man venner seg av med lepomade så er det bare å fyre løs i kommentarfeltet!) :)

Moist Stick får du tak i her. Prisen er ca 11,40 kr.

Ha en fortsatt strålende torsdag! :)

4 kommentarer:

stine alme sa...

Tusen takk for tips!!! Tenkte faktisk på å kjøpe meg lepomade tidligere idag, men da skal jeg jammen prøve denne i stedet :)

Anonym sa...

Det er viktig å unngå lepomade med mineraloljer, som lypsyl består av. Mineraloljer gir en mykgjørende, deilig følelse med det samme, men over tid tørker den bare ut huden og er avhengighetskapende. Mineraloljer er billig fyllstoff som ikke har noen pleiende effekt. Huden får ikke puste, den tetter ofte porene, mange får sorte prikker rundt leppen som følge av dette. Andre produkt med mineralolje kan gi kviser og utslett. Hilsen hudpleier!
Liker bloggen din :-)

Anonym sa...

Se etter lepomade med pleiende oljer. Md formulation sin hjelper meg over kneiken når det er krise. Ellers bruker eg kokosolje som eg tømmer over i en liten krukke, I herb har sikkert mange gode naturlige pleiende også :-)
DS

Helen sa...

Takk for gode råd! Ikke verst å få råd av en hudpleier! :)

Kokosolje - må testes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...