14 oktober 2011

Lavkarbo pasta - med null karbohydrater!

Ja det er nesten for godt til å være sant - og det er ikke squash-pasta jeg snakker om - men Shirataki Pasta fra Miracle noodle! Pastaen er laget av roten på planten Konnyaku Imo, og denne planten har vært kjent for sine helsefordeler i Kina og Japan i 2000 år.

Pastaen er laget av fiber fra roten - og inneholder dermed ingen kalorier eller karbohydrater. Iherb har dem i 3 versjoner - men 'angel hair' er vår favoritt!

Du får den hos iherb her. Prisen er 13,50 kr per pose og for oss holder det til 2 porsjoner.


De minner veldig om glassnudler, men smaker ingenting. Men de suger til seg den sausen de ligger i, så man bestemmer dermed selv hva de skal smake. :)

De tilberedes slik: Hell ut vannet de ligger i, og skyll dem i kaldt vann et par minutter. Så heller du kokenede vann over dem. Og vips så er de ferdig til bruk! Ha så nudlene i retten de skal brukes i og server.

Første forsøk med disse var ikke så veldig vellykket, så jeg angret først at jeg hadde kjøpt så mange pakker med pasta. Men andre forsøk smakte kjempegodt!  (Da brukte vi en saus med mye smak). Så nå blir det pasta på oss med jevne mellomrom framover! (Det hadde jeg i grunnen ikke trodd gitt...) :)

Et råd til slutt - vær litt nøye med sammensetningen av måltidet når du bruker disse nudlene siden de ikke inneholder kalorier. Ha med godt med proteiner og fett så du blir mett og god. :)

En velsmakende pastarett!

Nam nam!

En litt mindre velsmakende pastarett... :)
Næringsinnhold:
Kalorier - 0
Karbohydrater - 0
Fett - 0
Proteiner - 0

4 kommentarer:

Vilde sa...

Har akkurat kjøpt de selv, så jeg tar mer enn gjerne i mot noen gode lunsj/middagsoppskrifter med disse nudlene i, om du har noen på lager :) God helg!

Helen sa...

Det kommer noen etterhvert.. ;)

Fragola sa...

Kjøpte en slik, men prøvde den ikke. Gav den til moren min. Får bestille ny, da ;-)

Helene sa...

Jeg foretrekker å bruke disse i stedenfor nudler, i f.eks wok-retter. Littegranne annerledes konsistens, men det venner man seg fort til :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...