Per person:
- 150g sellerirot
- 30 g paprika
- 20 g purre
- litt frisk gressløk
- 2 ss olivenolje
- et skvis sitron (kan utelates)
- salt og pepper
Skjær skallet av selleriroten, og kutt i terninger. Kok i lettsaltet vann til de er møre. Kutt paprika i biter og finhakk purren og klipp opp gressløken. Bland alle ingrediensene. Kan brukes som tilbehør, eller som hovedrett (ha da oppi i oppkuttet grillet eller hermetisk kylling feks).
4 kommentarer:
Denne skal prøves. Med et par ss kesam blir det nesten som potetsalat :)
Oppskriftene som inspirerte meg var med rømme og majones. Så skal teste det også etter hvert. Men det har blitt MYE rømme, creme fraiche og kremfløte i det siste.. så ville prøve uten. :)
Ble inspirert av denne retten i dag, men mannen foreslo å lage pure istedenfor. Det ble knallgodt. Kokte selleriroten og litt løk (hadde ikke purre), og hadde i masse smør og en god dæsj fløte før jeg lagde pure med stavmikseren. Snadder:)
Ja det er også godt! :)
Legg inn en kommentar