07 juni 2011

Nå skal det sproutes frø!


Se hva som kom med DHL for et par dager siden! Jeg har fått meg et Sprouting Jar og en spiremiks. Glasset har et gitter av stål i lokket som gjør det enkelt å skylle frøene hver dag.

Har allerede lagt frø i bløt. :) Gleder meg til å se dem vokse - og til å smake om noen dager!! Spireglasset koster bare 4,42 dollar, og spiremiksen koster 6,20 dollar, så det syns jeg ikke er galt. Kommer tilbake med mer info når jeg har testet disse ut! :)

Men har et lite problem med DHL nå. Fikk regning på ca 200 kr i tillegg til portoen jeg har betalt via iHerb. Noen andre som har opplevd det?? Har sendt dem en epost, men får ringe dem hvis de ikke gir en tilbakemld snart..

Ha en fortsatt flott dag i solen!

10 kommentarer:

Fragola sa...

Spennende med spiring, jeg har spirt solsikkefrø som jeg nå tørker i ovnen, men skulle gjerne hatt et sånt spireglass. Er det sånt med hull i lokket?

Fragola sa...

Ang. ekstra fraktkostnader, kan det være at du kom bittelitt over 200-kr'sgrensa? Isåfall blir det beregnet toll og moms på varebeløpet pluss fraktkostnadene, tror jeg. Kjedelig :(

Helen sa...

Hm, det er mulig de så på totalen FØR reward'en ble trukket fra.. Da er summen nemlig rett over. Men etter at reward'en ble trukket fra er det under 200,-...

Fragola sa...

Det kan nok stemme da, ja. Jeg har aldri turt å bestille for over 200 MED reward og/eller "freebees" for det blir lagt til vareverdien på pakken selv om du ikke betaler noe for det.
Synd dette,da. Men da vet jeg hva jeg må passe på i fremtiden. :-)
Så bra at du skrev om det :-) Det var MYE med 200 kr ekstra i avgifter for en pakke som har verdi på 200+

lovelyliller.com sa...

hærlig! jeg er ferdig-spirert å har innlegg på lur :)) har samme som deg

Helen sa...

Så moro - gleder meg til å se hvordan det ble!! :)

:) sa...

Det er totalsummen (helt øverst på kvitteringen der du trykker place order) som teller. Ikke den summen du får når du legger varer i handlekurven. Man må være obs på to ting: tilbud og rewards. Begge trekkes fra totalsummen, som må være under 200 nok...

Synsegulla sa...

Men hva er spesielt med glasset?

Helen sa...

Lokket har et gitter av stål på toppen, så det er enkelt å skylle frøene hver dag :)

Helen sa...

Tone - det har nemlig gått fint før.. Totalsummen var over, men etter at reward er trukket fra kom jeg under - og jeg slapp toll.. Hm.. får se hva DHL sier for noe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...