26 mai 2011

Neste steg i livsstilsendring...

Etter å ha følt meg bittelitt nedfor at jeg ikke greidde å gjennomføre full kostholdsomlegging med like stor glans som planlagt, så er det nå på tide å legge det bak seg!! :) Og takk for alle fine kommentarer - det varmer!

I går ettermiddag kom jeg fram til hva jeg skal gjøre framover nå. I steden for å ta alt i et jafs så skal jeg ta det mer gradvis. Og det passer uansett bedre nå i forhold til fødsel og familieforøkelse som er tett forestående.


Strategien denne gangen er å skape gode vaner, og å ta en ting om gangen. Det første jeg skal fokusere på er å få den grønne drikken inn som en naturlig del av morningen. Det har gått ganske greit, men hopper over det noen dager. Da planlegger jeg som oftest å lage en grønnsaksjuice på kvelden der jeg har det grønne oppi, men det er gjerne glemt når kvelden kommer.. Så kan jeg få inn en god morgen-vane så er det det beste. Det er også en fordel å drikke den på tom mage 20 min før frokost - så er næringsopptaket optimalt.

Det kommet et eget innlegg om hva jeg har oppi den grønne drikken min, og hvorfor, og hvordan jeg tilpasser den til graviditeten. :)

Bildet fant jeg her

6 kommentarer:

Christina - VeganVoff.com sa...

Det hørtes fornuftig ut! Lykke til videre :) Jeg synes også det er best å starte dagen med grønn drikk. :)

Løvinnen sa...

Lurt:))

Tine sa...

Skjønner du stiller høye krav til deg selv :)
Når det gjelder livsstilsendringer er babysteps veldig viktig. Jeg vingler litt selv, men merker at jeg får det til når jeg ikke går videre til neste "greie" før andre ting har festet seg i ryggmargen.
Har laget mandelmelk i dag, så i morgen tidlig blir det grønn shake på meg også :)

lovelyliller.com sa...

hærlig. drakk grønn drikke daglig,men har sluttet nå :)

Helen sa...

Tine - jepp det var det jeg kom fra til - babysteps er tingen. Har ikke satt noen tidsfrist for de forskjellige "step'ene", så kan jeg bruke den tiden jeg trenger.. :)

Lovelyliller - ja ingen grunn til å være fanatsik ang dette..! Men er så missunlig på min mann - han får skikkelig mye energi av dem! Jeg er ikke helt der, og litt av grunnen er nok at jeg er gravid og tar av den grunn små doser, pluss at hormoner spiller inn :)

Lille Hvitløk sa...

Jeg har fortsatt ikke turt å begynne med grønne pulver igjen etter at jeg ble gravid. har kjøpt inn purely greens, siden den er mildest, men så kjenner jeg at jeg blir litt engstelig. Sikkert helt uten grunn, og planen er å begynne veldig gradvis igjen! Gleder meg til å lese hva du skriver om temaet :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...