22 mai 2011

Har du dårlig samvittighet, eller er du en flink pike?


Jeg har i det siste lest mye på Cecilies blogg. Hun har mange gode råd og oppskrifter for de som legger om kosten mot lavkarbo. Og hun slutter ikke å overraske med gode innlegg. Dette innlegget anbefaler jeg av hele mitt hjerte!

Flinke piker spiser ikke karbohydrater/fett/mat/valgfritt

Ellers så har jeg hatt en veldig koselig helg med familie på besøk. I går besøkte vi et gartneri som selger engenproduserte grønnsaker i idylliske omgivelser (innlegg kommer). Vi har hatt nydelig vær - helt til nå. Men jeg elsker regn! (Er opprinnelig vestlending - kanskje derfor??) For da kan man kose seg inne med god samvittighet. I kveld har jeg feks planlagt å bake litt. :)

Ha en fortsatt fin søndag!

Bildet er av Cecilie - og er lånt fra hennes blogg. :)

6 kommentarer:

lovelyliller.com sa...

leste det ista. jeg tror jeg er en fin mix. var typisk "flink pike" før. nå er jeg flink med min daglige godis og næringsrike mat. :)

Helen sa...

Så bra! Tror det varierer litt fra dag til dag med meg.. :D Så jeg trengte virkelig å bli minnet på det å ha en god balanse! :)

Cecilie sa...

Næmen, tuuusen takk, søte du! Du, jeg fant jo flere kommentarer fra deg (og lovelyliller) i useriøs-boksen :( Beklager altså, jeg har aldri sjekket den før!

Helen sa...

Ja mine kommentarer har visst en tendens til å havne der gitt.. Vet ikke hva det er for noe :)

Lille Hvitløk sa...

Hihi, jeg er også vestlending og elsker regn! For ja; da kan man være inne uten dårlig samvittighet. Jeg har alltid elsket å sitte inne, og jeg husker alltid at mamma kom og ropte "Sitter du inne i finværet?!?!" Haha! Så den sitter godt i ennå :)

ninabakke sa...

Takk for tips, skal lese innlegget i bloggen nå :)

Håper du får en fin uke :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...