16 mars 2011

Bokanbefaling! Den hemmelige kokken.
Denne boken ble gitt ut i 2008, men er like aktuell nå noen år etterpå. Den omhandler alt matjukset - hva inneholdet EGENTLIG de matvarene vi spiser?


Jeg trengte ikke denne for å bli overbevist om at rene råvarer og mat laget fra grunnen av er det beste. Men den gir meg litt mer arsenal når jeg skal "forsvare" mine valg ovenfor andre - og gir meg en ekstra inspirajson til å fortsette med de sunne valgene jeg har begynt å ta!

Les gjerne hva Ren mat skriver om boken! Den svenske forfatteren besøkte også Bergen på denne tiden i fjor, les om det her.

Boken kan kjøpes her til kr 229,-, eller evt lånes på biblioteket om de har den der du bor. (NB - husk at det går ann å foreslå hvilke bøker bibloteket skal ta inn. Jeg gjør det, og de tar inn ca halvparten av de bøkene jeg foreslår). :)

(Jeg tjener foresten ingenting å anbefale boken). :)

1 kommentar:

Veronica sa...

Burde helt klart rote litt i arkivet dit ja :) Viktig bok MEN jeg er dypt skuffet, jeg syntes den var altfor LITE skremmende, og altfor avansert skrevet til målgruppen..

Jeg reagerte på stoffer og satte meg inn i alt via engelsk og tunge tekster på nett. Fordi jeg var interessert. Får man en slik bok som dette her, med bilder, klare, tydelige ord, og så kortfattet og enkel som mulig, først DA har boka en effekt på de som overhode ikek bryr seg om maten de spiser....

Jeg vil gjerne skrive en tekst hos meg om boka også. Det kommer nok :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...