16 mars 2011

Lag din egen kokebok!

Lei av løse ark med oppskrifter på kjøkkenet? Eller holder oppskriftspermen på å falle fra hverandre? Ellers hva med å begynne på julegavene allerede nå? Du kan samle alle favorittoppskriftene dine i en kjempeflott kokebok!

www.blurb.com kan man lage en flott bok der man velger helt selv hvilken layout og utseende man ønsker. Noen begrensninger er det selfølgelig, men man må ikke bruke malene de har, men man kan laste opp egne sider laget i feks photoshop.

Et priseksempel: for kr 301,- (inkludert porto) får du følgende bok: (regnet ut med dagens euro-kurs)
  • størrelse 20 x 25 cm
  • hard cover (der en gjerne kan ha heldekkende foto både på framsiden og baksiden)
  • god kvalitet på papiret (premium paper)
  • 4 farger både på cover og inni boken

Man kan velge mellom mange størrelser og flere typer kvalitet, så boken kan bli både billigere og dyrere enn dette, men dette er den jeg har valgt ut. - Holder på å legge inn oppskrifter i skrivende stund! :) Jeg kommer til å bruke mine egne bilder, og putte bilder av famiilien/barna innimellom oppskriftene. 

NB: Velger man å bestille en ren fotobok kan man risikere å måtte betale toll på dem: 
Klippet fra www.toll.no:
§ 6-3-2. Publikasjoner som ikke er bøker: ...n) samlinger av bildetrykk o.l. dersom sidene er uten tekst eller bare angir stedsnavn, personnavn eller betegnelser, korte instruksjoner e.l.

Men når jeg googler på dette finner jeg både de som måtte betale toll, og mange som slapp.. Men oppskriftsbøker er uten toll! 

Les også gjerne hva fotograf Eiving Røhne skriver om Blurb! (Han har bla besøkt God Morgen Norge flere ganger) Han er veldig fornøyd med Blurb, og har bestillt mange bøker derifra. Han opplevde også god kundeservice da han opplevde å motta en bok som var blitt skadet under trykking.. 

Så - her har du en super mulighet til å få en selvlaget kokebok i god kvalitet til deg selv - eller som gave!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...