19 september 2011

Ja-mat og nei-mat

Dette er en beste artikkelen om lavkarbo jeg har lest i VG. (Husk at VG som oftest skriver veldig negativt om lavkarbo - kanskje pga Vektklubb.no som bygger på en lavkalori-filosofi?). Artikkelen er noe mer nyansert denne gangen og de lar begge sider uttale seg. Så faktisk verd å lese! :)

Denne illustrasjonen er med (klikk på den for større versjon):


Ellers så fikk jeg jobben! Så nå går jeg bare rundt og smiler. :)

Jeg hadde jobb fra før, men ville bytte jobb etter permisjonen. Planen var å begynne å søke på jobber etter nyttår, men det slapp jeg nå da en kamerat anbefalte meg til denne jobben. Og jeg er utrolig fornøyd! Reiseveien til jobb halveres, jeg slipper unna rushtrafikken, får fleksibel arbeidstid (fint når man har 2 barn under 3 år), og jeg får mitt eget kontor! (Åpent kontorlandskap har sine fordeler, men jeg blir litt sliten i hodet av konstant summing av stemmer... ;) Så jeg kjenner jeg gleder meg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver, og er så glad for at dette kom i orden allerede nå. :)

Ha en fortsatt god uke! :)

10 kommentarer:

Helene sa...

Gratulerer med ny jobb!! :)

ninabakke sa...

Gratulerer med ny jobb :D

Helen sa...

Takk! :)

Litt lettere sa...

Gratulerer med ny jobb! :-)

Jeg synes ikke artikkelen var så bra. Fortsatt negativt fokus på lavkarbo, men bra at de har tatt med flere talspersoner.
Jeg synes det blir feil å sammenligne Helsedir. anbefalinger mot ketolysekost. Ketolyse er diett, helsedir. er anbefalt kosthold til friske og aktive mennesker.

Khi sa...

Gratulerer så mye med ny jobb! :)

Yoyo sa...

Gratulerer så mye med ny jobb!

Ele sa...

Gratulerer med ny jobb! Veldig fin ilustrasjon :)

Tine sa...

Hei! Kjekt å se deg tilbake. Trodde kanskje pausen ble lenger, men her er du jo :)
Gratulerer med ny jobb! Lurt å kutte reisevei når en har små barn (jeg jobber i barnehage, så jeg vet alt om trøtte barn på ettermiddagen)

:) sa...

Gratulerer med ny jobb!! Spennende :)

Helen sa...

Tine - neimen jobber du i barnehage! Så moro - heldige barn med en sånn en fresh og sporty barnehageansaatt!

Tone - takk!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...