30 mai 2011

Kylling i kokos

Beklager dårlig mobilbilde! :)

Rask hverdagsmiddag:
2-3 porsjoner

1 ss kaldpresset kokosolje (til steking)
300 gram kyllingkjøttdeig (eller oppkuttet kyllingfilet)
0,5 boks kokosmelk
1,5 dl buljong
3 sjarlottløk
2 stk tomat
1 stk gulrot i terninger (kan byttes ut med feks mer tomat eller paprika om man forerekker det)
frisk basilikum
salt og pepper
0,5 ss fiberhusk (kan utelates)

8% Karbohydrater
31% Protein
61% Fett

Stek kyllingkjøttdeigen i kokosoljen sammen m løk og gulrot. Ha oppi kokosmelk, buljong og oppkuttet tomat. Kok i 5 min. Juster med kokosmelk eller fiberhusk om du syns sausen er for tykk eller tynn. Smak til med basilikum, salt og pepper.

Server med valgfritt tilbehør. :)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...