07 september 2015

Gratis familieaktiviteter

Høsten er her med forhåpentligvis mange fine helger foran oss. Kanskje dere gikk litt over budsjett i sommer, eller kanskje er økonomien generelt litt trang? Fortvil ikke, man kan kose seg i helga uten å betale skjorta av seg. :)


På vei for å ha piknik i Furulunden i Mandal

  • Piknik - Barn elsker piknik! Ta med et pledd eller to til å sitte på, eller kanksje du vet om et greit sted med bord og benker? Nistepakke eller enkel grillmat er god lunch.
  • Skattejakt - Legg ut en skatt selv, eller bruk geocaching.com for å finne skatter andre har lagt ut. Husk i så fall å ta med noen småting så ungene kan bytte til seg en skatt hver, og husk å legge boksen tilbake nøyaktig der dere fant den. (Info på norsk om geocaching finnes her).
  • Bibliteket - Regnvær er jo ingen hindring for å komme seg ut en tur, men foretrekker man å holde seg under tak er biblioteket et flott sted å være. Mange biblioteker har fine lekehjørner for barn, gjerne med en sofakrok der man kan sitte å lese for eller med barna.
  • Playdo - Du trenger ikke kjøpe på butikken, dette lager du enkelt selv. Søk på nettet etter en oppskrift med hvetemel, eller bruk 1 del hårbalsam til 2 deler potetmel eller maizena. Super inne-aktivitet.
  • Ikea / Burger King / Mac Donalds - De fleste har lekerom, og ungene er storfornøyde med å leke der mens vi voksne tar oss en kaffe. En typisk uværs-aktivitet her hos oss.
  • Sykkeltur - Man trenger ikke sykle langt for å få en fin tur. Vi bor sånn til at det ikke er særlig praktisk for barna å sykle på hovedveien. Men en runde i byggefeltet som ender opp på en lekeplass er veldig populært hos oss. Ellers liker vi å feste syklene bakpå bilen og kjøre til et skogsområde i nærheten der det er gode stier å sykle på. Kombineres gjerne med en piknik.. :)
  • Skogstur - I Norge er vi heldige som har mye skog tilgjengelig. Ta med poser / bøtter og samle inn skatter dere finner; kongler, blader, kvister, steiner. Bruk det til å lage en bondegård eller et kunstverk på trappa når dere kommer hjem.
  • Naturperler i nærområdet - Spør gjerne folk med barn på samme alder om noen gode tips. De vet gjerne om flere steder det er greit med barnevogn, om turen passer til en 4-åring osv.. Husk kamera, gode klær og litt å drikke som et minimum, så blir blir det fine høst-turer.1 kommentar:

Self Storage in Dubai sa...

This is what I get on that page, Nice Post and Appreciated your support. Thank you so much for sharing such a detailed information. We are proud that clients hold against using our moving company.
movers and packers
movers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...