01 oktober 2011

Egg og smør


Dette er min favorittfrokost når jeg ikke spiser Kostdoktorns frokostmusli med gresk yoghurt eller "kokosyoghurt". (Jeg skulle til å kalle innlegget eggesmør, men kom på at det er jo en saus man bruker på fisk). :)

Dette er latterlig enkelt å lage og smaker utrolig godt. Man tager 2 varme hardkokte egg (eller hvor mange man vil ha), litt meierismør eller ghee (jeg bruker 1-2 ts) og litt himalayasalt. Bruk en gaffel og knus eggene sammen med smøret og smak til med salt.

Thats it. :)




Næringsinnhold:
0,42g karbohydrater
1% karbohydrater, 27% protein, 72% fett
220 kalorier


4 kommentarer:

Julie sa...

Nam, det er min favoritt-frokost også :) Har litt raspet ost i noen ganger også, blir veldig godt :)
Utrolig bra blogg du har forresten!!!

Helen sa...

Takk! :)

lovelyliller.com sa...

Smaker sikkert godt,men jeg kan ikek spise verken egg eller meieriprodukter :/ buu

:) sa...

Sv: TAKK, gode du :)

Egg har jeg aldri spist på den måten, faktisk ;) Kan tenke meg det er godt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...