Du trenger:
- 80 gram frø / kjerner (feks sesamfrø, linfrø og solsikkekjerner)
- 1 egg
- et lite klyp salt
- krydder/friske urter (jeg brukte frisk basilikum) - kan utelates
Man kan gjerne også bruke supermat (feks hampfrø eller chiafrø) om man ønsker det.
Bland, og smør ut over en stor middagstallerken. Stek på full guffe i mikrobølgeovnen i 2 minutter. Ta brødet av tallerekenen og skjær i 4 med feks pizzakutter.
For meg er 2 skiver passelig til et måltid, så jeg legger resten i plastpose i kjøleskapet, så har jeg brød til neste dag også.
Inspirasjonen til oppskriften kom i fra Matbloggen. Hun har testet om man kan bruke brødrister til å få knekkebrødene sprø etter at de kommer ut av microen - og det kan man. :) Det er jo også en grei måte å friske opp knekkebrødene på neste dag om man har rester. Og - har du micro på jobb kan du til og med ta med et egg og en boks med frøblanding og "bake" brød der. :)
Inspirasjonen til oppskriften kom i fra Matbloggen. Hun har testet om man kan bruke brødrister til å få knekkebrødene sprø etter at de kommer ut av microen - og det kan man. :) Det er jo også en grei måte å friske opp knekkebrødene på neste dag om man har rester. Og - har du micro på jobb kan du til og med ta med et egg og en boks med frøblanding og "bake" brød der. :)
Næringsinnhold (vil variere litt etter hva man på hva man har i):
- Per skive / knekkebrød: 1,1 gram karbohydrater
- 4 % karbohydrater, 19 % proteiner, 77 % fett
Smaker kjempegodt med feks skinke og geitost! Velbekomme!
Jøss, så smart ! :)
SvarSlettJeg skulle akkurat til å si det samme. Så utrolig greit og lettvint!
SvarSlettKjempelurt og lettvint :D
SvarSlettHej
SvarSlettTak for din hilsen
Jg skal helt sikkert til at kigge på mine nordiske søstres fine blogs - tak fordi du linker til mig :)
Smart, raskt og lettvindt!
SvarSlettMen så er jeg litt skeptisk til bruk av mikrobølgeovn da, vi vet jo ikke helt sikkert hva all strålingen og gjør med næringsinnholdet i maten, men jeg kan jo ikke si at jeg ikke bruker mikroen selv innimellom heller :p
Så smart! Liker raske og enkle løsninger :)
SvarSlettKristine - ja jeg er helt enig. Men i et nødtilfelle bruker jeg gjerne microen - men prøver å unngå den til daglig. :)
SvarSlettDette var jo helt genialt, tusen takk for tipset :) Klem fra Anette & lowcarbloving
SvarSlettJøss, det var kjapt. Kanskje jeg kan ta det i stekepannen siden jeg er av typen antimikro. Tar jo i så fall ikke lange tida å teste det! ;-)
SvarSlettGod ide å prøve det! Gi meg gjerne et vink hvordan det gikk!
SvarSlettDenne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
SvarSlettDenne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
SvarSlettDenne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
SvarSlettHar du prøvd å droppe egget i denne,og ha i fiberhusk som "lim" ?
SvarSlettLitt lei eggesmak på brødet,så bare lurte....jeg har nemlig fiberhusk i knekkebrødene jeg lager i ovnen...