Sider

03 oktober 2011

Deviled eggs


Dette er en veldig god eggerett som kan spises til frokost eller lunch. Passer også fint som en rett på et koldtbord!

Per egg:
  • 2 ts majones
  • 0,25 ts sennep
  • pepper (smak til)
  • et lite klyp himalayasalt eller sjøsalt
  • garnityr - paprikapulver

Kok og avkjøl eggene. Del de hardkokte eggene i to på langs. Ta ut plommene (kan ofte bare poppes forsiktig ut uten at man trenger å bruke skje). Bland plommene med de andre ingrediensene bortsett fra paprika og fordel oppi eggehvitene. Dyss på litt paprika til slutt. 










6 kommentarer:

  1. Mmm :) Aldri smakt det før faktisk - men ser jo veldig godt ut

    SvarSlett
  2. Så lekkert, og sikkert veldig godt! Jeg er "storeter" av egg, så en ny spennende variant tas godt imot :-)

    SvarSlett
  3. mamma lager det ofte! jeg er veldig glad i det,men må holde meg unna pga eggallergi :(

    SvarSlett
  4. lovelyliller - du er skikkelig uheldig som har eggeallergi altså! I akkurat denne oppskriften er det nok vanskelig å erstatte egg med noe annet.. :)

    SvarSlett
  5. Egg inneholder alt kroppen trenger bortsett fra c-vitamin. (eller noe)

    SvarSlett
  6. Fragola - ja egg er genialt! :) Jeg spiser myyyye egg - og er ikke redd for kolesterolet... ;)

    SvarSlett

Takk for kommentar! :)