Dette er en veldig god eggerett som kan spises til frokost eller lunch. Passer også fint som en rett på et koldtbord!
Per egg:
Per egg:
- 2 ts majones
- 0,25 ts sennep
- pepper (smak til)
- et lite klyp himalayasalt eller sjøsalt
- garnityr - paprikapulver
Kok og avkjøl eggene. Del de hardkokte eggene i to på langs. Ta ut plommene (kan ofte bare poppes forsiktig ut uten at man trenger å bruke skje). Bland plommene med de andre ingrediensene bortsett fra paprika og fordel oppi eggehvitene. Dyss på litt paprika til slutt.
Mmm :) Aldri smakt det før faktisk - men ser jo veldig godt ut
SvarSlettSå lekkert, og sikkert veldig godt! Jeg er "storeter" av egg, så en ny spennende variant tas godt imot :-)
SvarSlettmamma lager det ofte! jeg er veldig glad i det,men må holde meg unna pga eggallergi :(
SvarSlettlovelyliller - du er skikkelig uheldig som har eggeallergi altså! I akkurat denne oppskriften er det nok vanskelig å erstatte egg med noe annet.. :)
SvarSlettEgg inneholder alt kroppen trenger bortsett fra c-vitamin. (eller noe)
SvarSlettFragola - ja egg er genialt! :) Jeg spiser myyyye egg - og er ikke redd for kolesterolet... ;)
SvarSlett