Sider

06 mai 2011

Sukkerfritt jordbærsyltetøy


Oppskrift:
  • 1 pose frosne jordbær
  • Søtning (feks sukrin / steiva / xylitol) Jeg brukte 1 dråpe stevia m vaniljesmak + et lite dryss hvit stevia
  • 1-2 ts fiberhusk
Tin bærene og kok dem opp. Smak til med søtning, og rør inn fiberhusk. Avkjøl. Husk at fiberhusken gjør at syltetøyet tykner ennå mer når det er kaldt! 

Frys det gjerne ned om det ikke skal brukes innen et par dager. 

5 kommentarer:

  1. Spennende :) Må teste ut!

    SvarSlett
  2. Namnam! Jeg pleier å lage et nesten lignende syltetøy, men jeg bare moser alt i en blender istedet for å koke det :)

    SvarSlett
  3. Mmm, hjemmelaget syltetøy!
    Jeg gjør det enda enklere enn Bente igjen, bare rører det sammen med litt søtning og fiberhusk og spiser det sånn. Enda enklere, bedre (synes jeg) og sunnere (bevarer alle næringsstoffene og vitaminene når man ikke varmer det opp). :)

    SvarSlett
  4. jeg er vanvittig glad i jordbærsyltetøy :D

    SvarSlett
  5. Lurt, skal testes neste gang!! :)

    SvarSlett

Takk for kommentar! :)