tag:blogger.com,1999:blog-3943161045625873849.post4526961892880792484..comments2024-02-12T17:41:28.830+01:00Comments on Kjernesunn Nordkvinne: Anna Hallèn - negativ til sukrinUnknownnoreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-3943161045625873849.post-10569421935422572932012-10-22T08:52:09.523+02:002012-10-22T08:52:09.523+02:00Alt med måte! Jeg tror det er farligere å spise fo...Alt med måte! Jeg tror det er farligere å spise for mye sukker enn å spise for mye sukrin.Sukknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3943161045625873849.post-48832425088909794782012-05-28T18:43:12.484+02:002012-05-28T18:43:12.484+02:00Veldig interessant om sukrin!
Men som du sier; alt...Veldig interessant om sukrin!<br />Men som du sier; alt med måte og selv bruker jeg det sjeldent. Likevel kunne jeg godt tenke meg å teste ut stevia, som jeg ikke har prøvd ennå.Birthehttps://www.blogger.com/profile/17694614007110269981noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3943161045625873849.post-31957584718139198332012-05-23T08:28:23.492+02:002012-05-23T08:28:23.492+02:00Tine - ja nå er jeg ikke i mot sukrin, men jeg syn...Tine - ja nå er jeg ikke i mot sukrin, men jeg syns det er fint å belyse flere sider av saken.. Og dette har i hvert fall fått meg til å tenke at jeg må være veldig bevisst på bruken av sukrin. (Både for oss voksne og ikke minst barna!). Kanskje jeg introduserer litt honning i kostholdet etterhvert og ser hvordan det går. Det er i hvert fall helt naturlig! Men det er mulig det vil trigge mer søtsug, så i så fall må jeg la være. (Men et fint alternativ for barna i steden for sukker!)Helenhttps://www.blogger.com/profile/05483960622121804951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3943161045625873849.post-13903366500573271422012-05-22T21:16:55.986+02:002012-05-22T21:16:55.986+02:00Takk for dette innlegget! Det er så godt å lese en...Takk for dette innlegget! Det er så godt å lese en som er "mot" sukrin, selv om det ikke er av samme årsak som min. Nå har jeg jo et argument jeg kan bruke hvis jeg skulle havne i en diskusjon :)Tinehttps://www.blogger.com/profile/02506215396328092173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3943161045625873849.post-855550740458038922012-05-22T18:08:40.916+02:002012-05-22T18:08:40.916+02:00Matentuiasten - når jeg leser bloggen til Anna Hal...Matentuiasten - når jeg leser bloggen til Anna Hallen så ser jeg hun anbefaler å kutte ALL søtning (hun spiser heller ikke frukt). Både fordi kroppen ikke har noe nytte av dette (heller tvert i mot), og fordi dette trigger et behov for mer søtt (på tross av at det ikke påvirker blodsukkeret). Men - for de av oss som har problemer med å kutte det helt så er LITT søtt et kompromiss.. <br /><br />Men blir spenennde å følge med framover om det kommer noe mer forskning om emnet! <br /><br />Takk for kommentar. Det setter jeg stor pris på!Helenhttps://www.blogger.com/profile/05483960622121804951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3943161045625873849.post-81373857188487792312012-05-22T14:42:42.965+02:002012-05-22T14:42:42.965+02:00Poenget hennes er jo nettopp at "alt med måte...Poenget hennes er jo nettopp at "alt med måte" ikke fungerer i denne sammenhengen. Sukrin brukt i "moderate mengder" er jo nettopp en gigantisk overdrivelse sett i sammenheng med hva som er naturlig, mener forfatteren.<br /><br />Om det er verre enn sukker i moderate mengder? Tja, jeg veit ikke. Men jeg tar ikke for gitt at "alt med måte" er løsningene (i begge ender). Bra med debatt :)Matentusiastenhttps://www.blogger.com/profile/06222354444024767789noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3943161045625873849.post-64270450402799815382012-05-22T11:19:28.880+02:002012-05-22T11:19:28.880+02:00Enig. Skal man velge mellom to onder er sukrin def...Enig. Skal man velge mellom to onder er sukrin definitivt bedre enn mange andre tilsetningstoffer i diverse ferdigprodukter!Helenhttps://www.blogger.com/profile/05483960622121804951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3943161045625873849.post-72598466217936045042012-05-22T11:03:14.672+02:002012-05-22T11:03:14.672+02:00Takk for at du tok med dette på bloggen din. Jeg h...Takk for at du tok med dette på bloggen din. Jeg har savnet litt balanse i forhold til all lovprisningen rundt sukrin. Jeg tenker at alt har en pris. Og at det lure er en gylden middelvei. Selv varierer jeg mest mulig mellom ulike søtningsmidler. Og tenker at det beste er å ikke bruke slikt så ofte. Men jeg foretrekker sukkerfrie søtningsmidler fremfor alt det skrotet man får i ferdigprodukter på butikken. Ferdigprodukter gir jo sjelden næring. Mer en (dårlig) mulighet til å bli mett.gladerebarnhttp://www.gladerebarn.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3943161045625873849.post-72686581151965638442012-05-22T10:46:33.853+02:002012-05-22T10:46:33.853+02:00Det absolutt mest fornuftige å gjøre! Moderasjon e...Det absolutt mest fornuftige å gjøre! Moderasjon er svaret. :) Jeg tror generelt vi bør kutte ned på alt søtt så smaksløkene ikke krever noe som smaker søtt hele tiden..Helenhttps://www.blogger.com/profile/05483960622121804951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3943161045625873849.post-9450689936807611002012-05-22T09:56:55.932+02:002012-05-22T09:56:55.932+02:00Jeg tenker at ho har rett i å stille spørsmål om s...Jeg tenker at ho har rett i å stille spørsmål om sukrin. Vi har grepet det som den ultimate løsningen på 'søtt, men ikke syndig', men det gjorde vi vel den gang kunstig søtning dukket opp på 70- eller 80-talet også.<br /><br />Jeg er også skeptisk til det hvite pulveret som heter stevia. Jeg vet nemlig at det er en grønn plante..<br /><br />Heldigvis lager jeg lite mat med søt smak, så jeg bruker minimalt med både stevia og sukrin.Sukkerspinnengelenhttps://www.blogger.com/profile/16482642633273361149noreply@blogger.com